Skocz do zawartości

Skarga Dziewięcioognisty

Ja 1996

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia:19.07.2018 - 20:55:50
Nick admina:Dziewięcioognisty
Opis sytuacji: Witam grałem sobie normalnie a tu nagle ban i co najdziwniejsze pisze czitowanie i 4h ani ss ani demka  dopiero zacząłem grać dziś na serwie i nie wiem o co chodzi a nic nie zrobiłem.
Dowody (dema, screeny): skopiowane amx bana 

Szczegóły bana page.png 
Nick Ja
SteamID STEAM_2:0:1672530944
SteamCommunity ID 76561201305327616
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana Czitowanie
Wykonano 19.07.2018 - 20:55:50
Wygasa 20.07.2018 - 00:55:50 (3 Godzin(y) 44 Minut(y) pozostało)
Zbanowny przez Dziewięcioognisty
Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [RESET 17.06] [PROCOD 80001] [CS:GO] Pochylnia.pl 1shot1kill.pl (de_dust2_long)
Wszystkie wygasłe bany 0

Chyba admin leciutko sie pomylił z powodem lub długością bana, ale każdemu sie zdarza. 

Następnym razem o UB lub wyjaśnienie bana pisz tutaj https://pochylnia.pl/forum/530-centrum-banów/

Ale spokojnie moderatorzy przeniosą go

Witam pozwolę odpowiedzieć sobie jeżeli coś miałem to demko jeżeli aima miałem a dla pewnosci jeszcze ssy mogłeś chłopie zrobić chętnie bym spakował i wrzucił prosząc o UB nic nie miałem a celować to każdy celuje a taryfikator banów nie przewiduje za aima bana na 4h i podkreślę że Administrator bezstronny powinien być i konsekwętnie banować za jakiekolwiek przewinienia.  

• Moderator

Miałeś bana na 4h,on już dawno minął więc teoretycznie możesz grać. 

@kurama123288 co to w ogóle za banowanie za czity na cztery godziny... Perma dajesz i tyle. Teraz wrzuć demko z rozpiską to bana nałoży się od nowa jeżeli w ogóle był słuszny. 

Chodzi mi że ssy bo wh też mogłem mieć , bym wstawił i demko i ssy bo nic nie mam wszedłem sobie pograć dla zabicia czasu nie dla fragów czy wbicia lvl a wiem jak  i za co się banuje ogarniam amx pluginy nawet wgrywałem kiedyś na serwie teraz czasem wejdę pograć i tyle .

Oglądałem demko. Gracz był czysty, więc tak czy siak, dostałby UB.

@kurama123288, dzięki za troskę o serwer, ale następnym razem, nie dawaj bana na 4h za "czity".  Cheaterom mówimy NIE. 

Dasz dasz słusznego bana za cheaty, ale na 4h i co.. Po tym wróci i dalej będzie to robił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...