Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data zdarzenia:19.07.2018 - 20:55:50
Nick admina:Dziewięcioognisty
Opis sytuacji: Witam grałem sobie normalnie a tu nagle ban i co najdziwniejsze pisze czitowanie i 4h ani ss ani demka  dopiero zacząłem grać dziś na serwie i nie wiem o co chodzi a nic nie zrobiłem.
Dowody (dema, screeny): skopiowane amx bana 

Szczegóły bana page.png 
Nick Ja
SteamID STEAM_2:0:1672530944
SteamCommunity ID 76561201305327616
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana Czitowanie
Wykonano 19.07.2018 - 20:55:50
Wygasa 20.07.2018 - 00:55:50 (3 Godzin(y) 44 Minut(y) pozostało)
Zbanowny przez Dziewięcioognisty
Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [RESET 17.06] [PROCOD 80001] [CS:GO] Pochylnia.pl 1shot1kill.pl (de_dust2_long)
Wszystkie wygasłe bany 0

Napisano

Skoro dostałeś bana to znaczy ze miałem powód do tego, skoro pisze citowanie to musiało tak być dziwnym trafem celownik nakierowywał się sam na osoby. Dodatkowo dałem ci na krótki czas byś się opamiętał co robisz.

Napisano

Witam pozwolę odpowiedzieć sobie jeżeli coś miałem to demko jeżeli aima miałem a dla pewnosci jeszcze ssy mogłeś chłopie zrobić chętnie bym spakował i wrzucił prosząc o UB nic nie miałem a celować to każdy celuje a taryfikator banów nie przewiduje za aima bana na 4h i podkreślę że Administrator bezstronny powinien być i konsekwętnie banować za jakiekolwiek przewinienia.  

Napisano

Chodzi mi że ssy bo wh też mogłem mieć , bym wstawił i demko i ssy bo nic nie mam wszedłem sobie pograć dla zabicia czasu nie dla fragów czy wbicia lvl a wiem jak  i za co się banuje ogarniam amx pluginy nawet wgrywałem kiedyś na serwie teraz czasem wejdę pograć i tyle .

Napisano

Oglądałem demko. Gracz był czysty, więc tak czy siak, dostałby UB.

@kurama123288, dzięki za troskę o serwer, ale następnym razem, nie dawaj bana na 4h za "czity".  Cheaterom mówimy NIE. 

Dasz dasz słusznego bana za cheaty, ale na 4h i co.. Po tym wróci i dalej będzie to robił.

• Odpowiedzi 10
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...