Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): kurczak malutki
Godzina, data zdarzenia: 22:24  15.08.2018
Mapa: de_westwood
Opis zdarzenia: Gralem sobie normalnie a gram dosyc dobrze i nagle z dupy glos " oj kurczaczku kurczaczku nie ladnie " po czym dostalem bana i zdazylem tylko napisac na u@ czemu ssow nie zrobiles szkoda mojego czasu na wbijanie lvli na gunxp....
STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:57339282

Nick kurczak malutki
SteamID STEAM_0:0:57339282
SteamCommunity ID 76561198074944292
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana Czitowanie
Wykonano 15.08.2018 - 22:24:28
Wygasa Nie określono
Zbanowny przez Guardian of Asgaard
Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿|Pochylnia.pl [GunXpMod][RESET 30.07][MODELE CS:GO][GXP] @ 1shot1kill.pl (de_eld
Wszystkie wygasłe bany 0
Napisano

Nie dostałeś bana na de_westwood, ponieważ taka mapa nie istnieje na naszym serwerze, a na de_eldorado. Taki z Ciebie pro, że mapy nawet nie potrafisz poprawnie rozpoznać.

Osobiście oprócz tego co widziałem na wspomnianej mapie, postanowiłem sobie obejrzeć demo z poprzedniej mapy jaką była cs_office. A wygląda to następująco:

Rozpisywana mapa: http://d1.hltv.org.pl/srv52194/HLTV-1808152203-cs_office.dem.zip

Mapa na której dostał bana: http://d1.hltv.org.pl/srv52194/HLTV-1808152223-de_eldorado.dem.zip

CS_OFFICE:

- około 5 minuty wejście na serwer

- 5:15 - 5:20: jak wytłumaczysz te przeskoki? +B

- 5:20: nawet nie celujesz ręcznie, co widać ewidentnie, że czymś sobie pomagasz, celownik dziwnym trafem SAM leci za hitboxem głowy +B

- 5:25 - 5:29: strzela do przeciwnika w oknie, nagle celownik leci za głową gościa co przebiegał w międzyczasie +B

- 5:35 z dupy przeskok +/-B

- 5:57 prefire z przeskokiem +B

- 6:14 to samo

Dla mnie wystarczy na bana za czitowanie. Jeżeli jesteś taki kozak, to pograj po pierwsze bez aima, a po drugie naucz się, że na to się nie robi screenów.

Poprosiłem na de_eldorado Mr.X o ocenę gracza, gdzie również stwierdził, że nie grasz czysto. @Mr.X jak chcesz, możesz rozpisać demo ze wspomnianej mapy, jak również potwierdzić moje słowa.

Napisano

Ewidentnie było widać do tego brak recoila prawie więc skoro kolega już rozpiskę zrobił ja swojej nie będę robić bo w tym momencie czas nie pozwala 

Napisano

Office:
2:22 wejście (informacyjnie)

3.00 prefire +/-

4.29 przeskok na głowę

5.06 przeskok, celownik daleko od modelu, a model dostaje od Ciebie obrażenia

5.15 - 5. 20 To samo

5.25 ładny przeskok

5.28 kolejny przeskok

5.33 kolejny przeskok nawet nie widząc modelu, celownik juz na nim był

5.37 dobrze przeciwnika jeszcze nie widać ten idealnie w niego celuje i strzela

5.48 szejk

5.59 prefire idealnie w model

6.48 szejk

7.30 przeskok

8.03 przeskok

8.05 przeskok

Ban zostaje

• Odpowiedzi 4
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Popularne dni

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...