Rey Napisano 27 Września 2019 Autor #531877 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Denerwuje mnie to, że mój nick składa się z trzech liter, a spora część osób i tak pisze go z błędem.... Mumin. dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 18 Czerwca 2020 Autor #538174 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Nigdy nie miałem dziewczyny i całkowicie szczerze: Czuję się z tym dobrze Madziaa<3 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Lipca 2020 #538508 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Jestem zażenowana tym, że połowa Polaków nie chce żadnej zmiany tylko dlatego, że Duda daje im kasę, którą ludzie zarabiają ciężko i uczciwie pracując. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi00549 Napisano 20 Lipca 2021 #545589 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2021 Irytuje mnie jak nie idzie po mojej myśli Rey dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 2 Września 2021 #546609 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Kocham Madzie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refleks Napisano 2 Września 2021 #546615 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Lubię spożywać alkohole wysokoprocentowe ;3 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 9 Października 2021 #547532 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Podkochuje się w pewnej Madzi z pochylni od początku swojej przygody tutaj ? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonseseR Napisano 10 Października 2021 #547544 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Lubie pochylnie na której mogę sobie grać na haxach ? dziękuje Mumin. dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Withong Napisano 17 Października 2021 #547707 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2021 Jem coś praktycznie cały czas, a w ogóle nie tyje - magia ? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haq looklos Napisano 4 Listopada 2021 #548323 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Lubię palić i napierdalać ludzi jak ktoś ma domnie problem Ab3L dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haq looklos Napisano 4 Listopada 2021 #548327 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Nienawidzę jak ktoś mnie obgaduje za moimi plecami Niee róbcie tak możeecie przjaciela stracić Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haq looklos Napisano 4 Listopada 2021 #548328 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Czasem mówie do @haq sebaa Sebuś bo się z nim znam od 2019 może, i czaasem opuszczam serwerdzie seba jes adminem a czasem Wracaam. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 4 Listopada 2021 #548329 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 1 godzinę temu, haq looklos napisał: Lubię palić i napierdalać ludzi jak ktoś ma domnie problem Ja mam problem dzieciak, dawaj napierdalamy się Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haq looklos Napisano 4 Listopada 2021 #548330 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 +1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haq looklos Napisano 9 Listopada 2021 #548502 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 przejeba ze 300zł na svipa/vipa w cs 1.6 na roznc serwerac i nierama am Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 9 Listopada 2021 #548506 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Przejebałem 2 tysiące polskich pieniędzy na League of Legends XD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 9 Listopada 2021 #548523 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 na drugiej godzinie jazd jakas baba we mnie jebła i wszyscy sie ze mnie śmieją, pomimo że to nie było z mojej winy XD haq looklos dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5th Horseman Napisano 2 Grudnia 2021 #549290 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 ostatnio pisalem troche ze mam dola.... dzisiaj jak gdyby nic wrocilem z roboty i pstanowilem sobie odpalic jakis film do dryna.... obojetnie jaki bo to nie na filmie mi zalezalo..... wypadlo na Honey Boy z 2019 roku.... film nudy jak flaki z olejem ale wybralem go tylko ze wzgledu na LaBeoufa bo go lubie.... wiec siorbie i czekam na napisy koncowe.... i tu pojawia sie cytaat.... mam wrazenie ze ten cytat dal mi z plaskacza....... nie wiem jak to opisac bo to dziwne wrazenie i uczux... w kazdym razie mysle ze tego bylo mi trzeba..... cytat brzmi /uwaga szczty mojego skupienia/: Z wiekiem uczysz się pewnych rzeczy o życiu, dowiadujesz się skąd pochodzisz – a ty pochodzisz z wielu pokoleń alkoholików; wielu pokoleń dobrych ludzi którzy cierpieli i nie wiedzieli co maja zrobić wiec pili na umór. Każdy z nas chowa jakąś urazę, każdy z nas został przez kogoś oszukany. I wiem że chowasz urazę, ale musisz odpuścić bo cię to zabije /Honey Boy, 2019/ nie oznacza to że bde pil mniej ale przynajmniej wiem zeby robic to na wesolo ? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Stycznia 2023 #555319 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Ciągle wpierdalam za trzech i nie tyje, a chudnę, czego nie chcę więc muszę sięgać po niezdrowe, tłuste żarcie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Stycznia 2023 #555320 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Nigdy nie byłam u kosmetyczki ani nie korzystałam z usług kosmetycznych nawet w domu, a wiele osób próbuje mi i sobie wmówić, że robię laminacje rzęs xD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 1 Kwietnia #558376 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Najbardziej cieszy mnie szczęście bliskich mi osób, nawet jeśli ja sam miałbym być na tym stratny. Rey dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi