Moderator Popularny post Madziaa<3 Napisano 31 Sierpnia 2018 #518336 Moderator Popularny post Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 W tym krótkim poradniku pokażę Wam jak wrócić do starego wyglądu Steam'a. Znajdźmy miejsce, w którym jest zainstalowany nasz Steam. (Domyślnie: Dysk C/D: Pliki Programów: Steam) Znajdźmy plik "Steam.exe" (aplikacja). Po znalezieniu aplikacji, kliknij na nią prawym przyciskiem myszy i wybierz "Wyślij do" i wybierz opcję "Pulpit (skrót)". Wejdź na pulpit i prawym przyciskiem myszy wybierz "Właściwości". W ścieżce "Element docelowy" wciśnij spację (nie usuwając ścieżki) i wpisz -nochatui -nofriendsui Zastosuj, OK i zamknij. Jeżeli masz włączonego Steam'a to go zamknij. Następnie przez ten skrót utworzony na pulpicie wejdź w Steam'a. Gotowe. Mam nadzieję, że pomogłam. Sorry za jakość filmiku, kijowy program. Ponczeg :v, Mroźny, Luczko i 2 innych dodali reakcje 5 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 31 Sierpnia 2018 #518338 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Dziękuję, nie moge się przyzwyczaić do tego nowego steama Madziaa<3 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 31 Sierpnia 2018 #518339 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Dobry poradnik +1 Madziaa<3 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 1 Września 2018 #518384 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Dzięki, teraz znowu będę miał więcej fpsow w grach bez potrzeby wyłączania nakładki steam. +1 Madziaa<3 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Września 2018 #518479 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2018 @LeniwaBula69 to jest super poradnik!!!! Dzięki! Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 23 Września 2018 #519101 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Jeśli ktoś ma problemy z wyłączającym się csem podczas gry albo ścięciami to polecam zastosować się do tego poradnika bo może pomóc, mi pomogło najwyraźniej. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomkowiec Napisano 3 Grudnia 2018 #521741 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Dzięki pomogło mi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi