Q__ Napisano 6 Września 2018 #518571 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Nick na serwerze: Q__ Wiek: 26 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: Admin na GG, FFA, Surf, Jail Staż w CS'a: 12 lat z przerwami SteamID: STEAM_0:0:82759144 Link do profilu na banid: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:82759144 Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Q__/145.239.237.108:27385/ Kontakt: mail, steam : Q__ Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciałbym ponownie zgłosić moją kandydature na Admina. Wróciłem do gry i gram bardzo często rano, gdzie dzieciarnia na wagarach psuje innym gre. Jak wiecie na tym serwerze mam już trochę stażu. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 6 Września 2018 #518573 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Na NIE z prostych przyczyn. - wg Twojego GT nie przegrałes ani minuty w ciągu ostatniego miesiąca - nie okresliles swojej znajomości amx I doświadczenia ( nie każdy admin musi Cię znać, tym bardziej że mamy paru nowych, tak samo jak i opiekuna) Edit: aha jeszcze jedno. W swoim ostatnim podaniu w zeszłym roku pisałeś że miałeś 7 lat gry w csa a teraz nagle się 12 zrobiło o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q__ Napisano 6 Września 2018 Autor #518574 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2018 11 minut temu, Luczko napisał: Na NIE z prostych przyczyn. - wg Twojego GT nie przegrałes ani minuty w ciągu ostatniego miesiąca - nie okresliles swojej znajomości amx I doświadczenia ( nie każdy admin musi Cię znać, tym bardziej że mamy paru nowych, tak samo jak i opiekuna) Edit: aha jeszcze jedno. W swoim ostatnim podaniu w zeszłym roku pisałeś że miałeś 7 lat gry w csa a teraz nagle się 12 zrobiło o_O Podałem IP do starego serweta. Już poprawione. Doświadczenie oraz znajomość AMX poprawiona Dodałem do tego grę, zanim kupiłem steama i zacząłem grać na poważnie. W ostatnim podaniu nie uwzględniałem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.X Napisano 6 Września 2018 #518578 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2018 na NiE Pograj z nami a może zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 6 Września 2018 #518583 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Póki co to NEUTRAL z przychyleniem na NIE: Niby kryteria spełniasz. Lecz tak jak @Mr.X napisał: Pograj trochę dłużej i daj się lepiej poznać na serwerze jak i na forum. Powodzenia za jakiś czas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:TPS:. Napisano 6 Września 2018 #518606 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Również jestem na nie - Aktywność mało cię widać - Pyskaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Września 2018 #518929 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Widzę że przestałeś grać. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Września 2018 #518930 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi