Goodnight Napisano 14 Września 2018 #518892 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): teraztojuzniewiem/sunsetGodzina, data zdarzenia: 14.09.2018 - 17:13:20 STEAM_0:0:6688934 Mapa:aim_arenaOpis zdarzenia: Ta znowu dostałem bana cała temat o UB zaraz się przeoczy w shitty argumenty STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:6688934 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 14 Września 2018 #518895 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2018 @SunSet2k tak jak wcześniej wrzuć swoje demko z folderu cstrike. @Hromatic wyjasnisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goodnight Napisano 14 Września 2018 Autor #518896 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2018 https://www79.zippyshare.com/v/gixZI8IW/file.html ¯\_(ツ)_/¯ EDIT: jak to co wyjaśnisz proste gość mnie zbanował bo jest weekend i nie chce żebym grał na serwerze, co nie oszukujmy się widać nawet po znaczeniu powodu bana zabawne. Do tego zaczął spamować na serwerze jakimś tekstem że gość na jego zapytanie "Czy Sunset to mihu" odpowiedział "TAK" pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hromatic Napisano 15 Września 2018 #518911 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goodnight Napisano 15 Września 2018 Autor #518912 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Wow niesamowite good dowód naprawdę nie wiem jak się obronić. Dzisiaj się pójdę zapytać też twojego znajomego na steam czy jesteś upośledzony umysłowo jeżeli odpowie "tak" to co najwyżej nie będę prowadził z tobą dyskusji. Do tego przypomnę że jak dla mnie jest to zwykła zawiść, za każdym razem kiedy wchodzę na serwer ty się ulatniasz i nie ma po tobie śladu jesteś sfrustrowany że ktoś może być lepszy od ciebie dlatego obraziłeś się na administrację że dali mi UB za moje demko. Przywitałem się z olle wczoraj przed banem nie przypadkowo łykasz wszystko. Nie potrafisz nawet merytorycznie poprowadzić i udowodnić znaczenia twojego bana rzucisz 2ss od znaj na steam i czekasz. Jak nie mam recoila z m4 i z ak smialo dodaj do znajomych nie musisz mnie banować demko mogę podrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Września 2018 #518928 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2018 @Hromatic masz jakieś mocniejsze dowody? Rozmowa z kolegą nie za dużo nam mówi. Czekamy do wieczora. Edit: UB na ten moment. Jak ktoś ma jakieś inne dowody to zapraszam na priv. Goodnight dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Września 2018 #518934 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi