Administrator Popularny post VisTeR.' Napisano 21 Października 2018 #519973 Administrator Popularny post Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Witajcie. Z dniem dzisiejszym, @aquax zmienia swoją rangę na Właściciela i tym samym przestaje zajmować się sprawami forum jak i serwerów. Od teraz wszystkimi tymi rzeczami będę zajmować się ja. Każda sprawa która nie będzie mogła być rozwiązana niżej będzie trafiać do mnie. Myślę ze przyspieszy to pracę nad przyszłymi zmianami na forum i serwerach. W razie jakikolwiek pytań, proszę o wypowiedz w tym temacie. Pozdrawiam. wQ., aquax, Mumin. i 7 innych dodali reakcje 9 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 21 Października 2018 #519977 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Powodzenia i czekamy na zmiany :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurama123288 Napisano 21 Października 2018 #519982 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Powodzenia :) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQQ. Napisano 22 Października 2018 #519988 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Powodzenia Oby pochylnia wróciła do czasów świetności! Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomkowiec Napisano 24 Października 2018 #520057 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Powodzenia Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 27 Października 2018 #520166 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Gratulacje Czekamy na dalszy rozwój sieci i serwerów (mam nadzieje, że dojdzie jakiś na CS:GO :P, bo tak na multi-head jakoś nie chce mi sie grać :D ) Luczko i BANDYTA! dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 27 Października 2018 #520191 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Gratulacje, mam nadzieje że uda się przywrócić go moda do czasów pełnego serwera, bo ma się wrażenie że dawno odpuszczona walka została o dobry go mod Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BANDYTA! Napisano 11 Lutego 2020 #535243 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Powodzenia Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi