Madziaa<3 Napisano 24 Października 2018 Dziewczyna #520090 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Co myślisz o nowej ustawie dotyczącej dnia 12 listopada? (ustanowiono dzień wolny od pracy) Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 24 Października 2018 #520092 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Jak narazie to wyjebane. W Niemcach i tak nie obowiazuje to :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 24 Października 2018 #520093 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Na ten moment wsio ryba, nie pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrawoWilkaNsZ Napisano 25 Października 2018 #520096 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Spoko zawsze to jeden dzień wolnego :D.Aczkolwiek i tak mam fajną pracę ,więc jest mi to obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bott* Napisano 25 Października 2018 #520107 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Moim zdaniem to totalne nieporozumienie - a wgl. to poroniony pomysł decydować o tym na miesiąc przed wprowadzeniem (baaa... nawet nie miesiąc). Wszystkie plany i harmonogramy biorą w łeb. Wystarczy pomyśleć o służbie zdrowia - albo obdzwonią wszystkich i powiedzą że przesuwają wizyty o jeden dzień, albo biedaczek który czekał na wizytę tego dnia 12937128 lat zostanie przesunięty na koniec kolejki.. Smutne :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 25 Października 2018 #520108 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2018 A mnie tam się podoba dzień wolny od pracy w końcu się za to wzięli,a dni w roku tylko było 11 wolnego ,a teraz o 1 dzień więcej .Miód malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 25 Października 2018 #520109 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Dla mnie spoko, bo pracuję jako magazynier, ale Ci co pracują w handlu nie skorzystają sobie z tego dnia wolnego, ponieważ mimo ustanowienia dnia wolnego od pracy, nie jest to żadne święto, więc nie zalicza się do ustawy o zakazie handlu w niedziele i święta. Tak na prawdę jest to, kolejna z resztą, nieprzemyślana decyzja tego pożal się boże rządu. W ten sposób próbują tylko i wyłącznie kupić sobie głosy na przyszłoroczne wybory parlamentarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi