Wlosiemandero Napisano 2 Listopada 2018 #520389 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Witam dostałem bana na serwerze Gun Xp z powodem używania nielegalnego oprogramowania używałem go zaledwie 4m na swoje usprawiedliwienie mam to że bardzo ciężko wyjść z pistoletów gdy cię zabijają ciągle maszynówkami. Bardzo proszę o unbana bo chciałbym dziś jeszcze zagrać na tak fajnym serwerze i wyjść legalnie z pistoletów. A proszę administracje o chociaż zaglądnięcie na moje odwołanie z poważaniem WloSiemandero. ~ptk. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 2 Listopada 2018 #520390 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Mój ban to się wypowiem: Po pierwsze: zastosuj się do obowiązującego wzoru w tym dziale, który dotyczy pisania tematów z prośbą o UB Po drugie: oszustwo to oszustwo i nie ma tutaj żadnego usprawiedliwienia. Zostałeś przyłapany na gorącym uczynku. Nawet nie próbuj mi tu ściemniać, że ciężko wyjść z pistoletów gdy wszyscy mają maszynówki, bo to jest wierutna bzdura. A mówię to z bardzo wysokim przekonaniem, ponieważ przed poprzednim resetem dokonałem tego aż czterokrotnie! Zatem jak w powodzie bana: wio do pieca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlosiemandero Napisano 2 Listopada 2018 Autor #520391 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Nie możesz mi nałożyć kary czasowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 2 Listopada 2018 #520392 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Nie, nie mogę obecnie nic zrobić z twoim banem. Poza tym za to przewinienie obowiązuje tylko i wyłącznie stała blokada dostępu do serwera. Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlosiemandero Napisano 2 Listopada 2018 Autor #520394 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 no proszę vipa tam za to mogę kupić :/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 2 Listopada 2018 #520395 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Od razu zaznaczam, że to jest mój ostatni post w tym temacie. Płacz i zgrzytanie zębów Ci tutaj nie pomoże. Do tego jeszcze wchodzi w grę próba przekupstwa. Zostałeś zbanowany słusznie i nie ma w ogóle takiej opcji, żebyś dostał UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 2 Listopada 2018 #520402 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 1 godzinę temu, Wlosiemandero napisał: dostałem bana na serwerze Gun Xp z powodem używania nielegalnego oprogramowania używałem go Nic wiecej nie trzeba dodawać. Brak ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi