GorylWBA Napisano 20 Listopada 2018 #521257 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Nick: GorylWBA Wiek:15lat Znajomość AMXX : zależy co Doświadczenie : tak troche mam Staż w cs: 3lata SteamID : założę jak trzeba Game Tracer : nie da sie założyć konta Kontakt: dam jak mnie przyjmiecie Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: nie wiem bo dobrze gram hhe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Listopada 2018 #521258 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Przyjmę podanie jak będzie trzeba. Hehe odrzucam. CL/ Frederick, Ponczeg :3 i Luczko dodali reakcje 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Listopada 2018 #521259 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi