Rey Napisano 2 Grudnia 2018 Użytkownik #521661 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Witam. Szukam jakiejś fajnej wciagajacej gry na telefon. Polecacie jakieś? Jeśli to ma jakieś znaczenie to mam telefon Huawei P9 lite. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 2 Grudnia 2018 #521662 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Bardzo ciężko cokolwiek polecić, ponieważ nie mam zielonego pojęcia tak na prawdę, w jakich grach gustujesz. Poza tym patrząc na ilość pozycji jaka jest dostępna w Sklepie Play zarówno darmowych, pół-darmowych (free-2-play z mikropłatnościami) jak i pełnopłatnych tytułów, jak i bardziej lub mniej udanych klonów wszelakich gier, ciężko nie znaleźć czegoś dla siebie. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 2 Grudnia 2018 Użytkownik Autor #521664 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Powiem tak: wypisz wszystkie a jakie grałeś i ci sie spodobały a ja je zobacze. Gry w które sporo grałem to Eternium, Darkness Rises i nadal gram w Forge of Empires. Szukam oczywiście gier free to play oraz nie szukam gier w których się buduje miasta bo jedną już taką mam i nie chce więcej chyba że naprawdę polecacie i jest w jakiś sposób dynamiczna. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 2 Grudnia 2018 #521665 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Dead Trigger 1 oraz 2. Jak Cię tematyka zombie interesuje to gorąco polecam Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 2 Grudnia 2018 Dziewczyna UB Team #521666 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 A jakieś samochodowe? Ja lubię "Extreme Road Trip 2" Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 2 Grudnia 2018 #521667 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Jeżeli chcesz jakiś symulator/strategię (nie wiem jak to podporządkować) to polecam Plague Inc. Twoim zadaniem jest tak wyewoluować jeden z kilku dostępnych patogenów tak, żeby zniszczyć bądź zniewolić ludzkość. Z Tower Defense jest dostępne Plants vs. Zombies, w takiej samej postaci jak na PC, wydane pierwotnie przez firmę PopCap Games, wchłoniętej potem przez elektroników. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 2 Grudnia 2018 Użytkownik Autor #521670 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Coś typu plague inc tak patrzę jest Age of civilization gdzie musisz jednym państwem podbić cały kraj ale niestety ostatnio masakrycznie sie tnie i nie da sie grac Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eswu. Napisano 2 Grudnia 2018 #521679 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Hole.io Wciągająca i przyjemna giereczka. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi