Rey Napisano 11 Grudnia 2018 #522023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Wróćmy do siostr Godlewskich. 10 listopada 2018r. "zaśpiewały" hymn Polski. Jaka jest wasza opinia na ten temat i na inne "piosenki" w ich wykonaniu? (zalicza sie kolędy itp) Kto nie widział to podsyłam link. Jesli masz słabe nerwy lub jesteś w depresji przed wysłuchaniem i obejrzeniem tego filmiku skontaktuj sie z lekarzem. Dobrze radze https://www.youtube.com/watch?v=yesJhbwyzsg Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 11 Grudnia 2018 #522025 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filter Napisano 12 Grudnia 2018 #522069 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Po tej ostatniej kolędzie Mikołaj doszedł do wniosku że pora umierać ? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 12 Grudnia 2018 #522070 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Raz posluchalem I mi więcej nie potrzeba. Fajne dupy (w sensie ciało) ale nic poza tym. Poza tym ludzie je szkaluja za te usta a ich talent muzyczny to raczej pretekst bo słuchało się gorszych wykonan. No i dochodzi do tego fakt że ludzie ich nienawidzą A mimo to promują, fuck logic. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 12 Grudnia 2018 #522076 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 @Rey ♔problem polega na tym, że to nie był Mazurek Dąbrowskiego, a pieśń legionów polskich we Włoszech za czasów, zanim nasz obecny hymn powstał. Kontynuując, nie mam zamiaru ich bronić, bo hejt leci na nie niezły i raczej nie bez powodu. @Luczko obejrzyj sobie te twoim zdaniem dobre dupy przed metamorfozą w chodzące glonojady, a zmienisz zdanie :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 12 Grudnia 2018 #522079 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 30 minut temu, Zeratul napisał: @Rey ♔problem polega na tym, że to nie był Mazurek Dąbrowskiego, a pieśń legionów polskich we Włoszech za czasów, zanim nasz obecny hymn powstał. Kontynuując, nie mam zamiaru ich bronić, bo hejt leci na nie niezły i raczej nie bez powodu. @Luczko obejrzyj sobie te twoim zdaniem dobre dupy przed metamorfozą w chodzące glonojady, a zmienisz zdanie :D Te usta dużo zmieniają w ocenie ogólnej, nie chodziło mi o nie a o ciało jako sylwetkę. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi