Rey Napisano 22 Grudnia 2018 #522576 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Skąd pobieracie muzykę? Szukam strony albo aplikacji która umożliwi pobranie mi oryginalnych piosenek np takie jak na yt, a nie przerobione Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filter Napisano 22 Grudnia 2018 #522577 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Niektóre pobieram z ulub.pl a czasami przekonwertowywuję z linku na mp3 converterem na tej stronce https://www.onlinevideoconverter.com/mp3-converter Rey dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 23 Grudnia 2018 #522582 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Ulub.pl Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 23 Grudnia 2018 #522584 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 YouTube i ulub Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 23 Grudnia 2018 #522587 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Ulub.pl. Jeśli chcesz konwertować muzykę z yt to polecam stronkę www.flvto.biz. Na innych tego typu stronach zawsze jakiś problem wyskakuje a tu elegancko Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 23 Grudnia 2018 Autor #522595 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Okej dziękuję Używam teraz tego co podesłał Ranqo. Na ulub kiedyś były blokady na pobieranie piosenek tzn. trzeba było czekać, żeby pobrać kolejną piosenke, nie wiem jak jest teraz ale to mnie zniechęca. A to co MroznY podesłał zablokował mi Avast, więc też nie chce ryzykować Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 23 Grudnia 2018 #522600 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Apka Spotify konto premium (do końca roku istnieje możliwość wykupienia premki za 99gr na 3 miesiące). Wszystko w pełni legalnie, muzyka w o wiele lepszej jakości niż z jakiegokolwiek konwertera także polecam :D Rey dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 23 Grudnia 2018 Autor #522601 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Właśnie ja jestem typowym Januszem xD "Aby za darmo" :D Ale ta strona, z ktorej to konwertuje jest git, tak samo brzmi piosenka jak na yt. A spotify też wczoraj zainstalowałem, ale jak zobaczyłem, ze trzeba płacić to dałem sobie spokoj :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 23 Grudnia 2018 #522604 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 2 godziny temu, Rey ♔ napisał: Na ulub kiedyś były blokady na pobieranie piosenek tzn. trzeba było czekać, żeby pobrać kolejną piosenke, nie wiem jak jest teraz ale to mnie zniechęca. Wystarczy założyć konto i już po problemie :p Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 23 Grudnia 2018 Autor #522605 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Właśnie kiedyś założyłem konto i nadal miałem tą blokade :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 23 Grudnia 2018 #522608 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Jak się założy konto to nie ma blokady. Może kiedyś była, ale teraz nie ma Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurama123288 Napisano 23 Grudnia 2018 #522612 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 mp3.teledyski.info lub youtube by click Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boryna / Blade Napisano 11 Lutego 2019 #524504 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 ja na ulub.pl Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N3XT! Napisano 15 Lutego 2019 #524686 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Z Ulub.pl Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MinDfUcKs Napisano 15 Lutego 2019 #524700 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Ja po januszowemu całe playlisty dzięki JDownloader :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 15 Lutego 2019 #524712 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 polecam mp3.teledyski.info Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi