czlw Napisano 24 Grudnia 2018 #522675 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): BartusJumperGodzina, data zdarzenia: przed chwilaMapa: 3daimdust2Opis zdarzenia: normalnie sobie gsowalem i ban za czitingSTEAM_ID / IP: STEAM_0:1:88192488 Witam, chciałbym prosić o odbanowanie mojego konta na waszym serwerze AIM/HS, gdyż gram czysto i nie wspomagam się żadnymi skryptami, hyperscrollami, makrami. GSy (inaczej ducki) były wykonywane komenda bind mwheeldown +duck oraz z komenda fps_max 999 i fps_override 1 co umożliwiało mi wykonanie tego. Komendy fps wykorzystałem do łatwiejszego (że tak się wyrażę w chuj łatwiejszego) wykonywania GS'ow, przez co to wyglądało jak czity. Chciałbym was bardzo przeprosić z całego serca za wykorzystywanie owych komend oraz moich umiejętności, które mogły przeszkadzać innym w grze, oraz chciałbym przeprosić admina, który musiał wykorzystać swój cenny czas na zbanowanie mnie. Proszę o odbanowanie mnie. Z góry dziękuję oraz pozdrawiam. Wesołych świąt. Edytowane 24 Grudnia 2018 przez czlw stenziu kozak<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 24 Grudnia 2018 Dziewczyna #522677 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Wrzuć swoje demko z folderu cstrike o nazwie pochylniademo. A admina banujacego zapraszam do wypowiedzi i rozpiski @Tommy Angelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlw Napisano 24 Grudnia 2018 Autor #522678 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 https://www56.zippyshare.com/v/8Y54L2z2/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlw Napisano 25 Grudnia 2018 Autor #522749 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Witam, to znowu ja! Przepraszam z góry, że piszę post pod postem, lecz jestem do tego zmuszony, aby zwrócić waszą uwagę! Chciałbym prosić o odbanowanie mojego konta na waszym serwerze, ponieważ minęło już 24 godziny! Sądzę, że ten czas był wystarczający, aby rozpisać tak proste demo, które nie trwało długo. Pozdrawiam. Życzę udanego sylwestra. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 25 Grudnia 2018 Dziewczyna #522751 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Temat cały czas miałam na uwadze. Nawet admin się nie wypowiedział. Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 25 Grudnia 2018 Dziewczyna #522752 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi