Madziaa<3 Napisano 5 Stycznia 2019 Dziewczyna #523222 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Zdarzyło Ci się kiedyś zemdleć? W jakich okolicznościach? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filter Napisano 5 Stycznia 2019 #523229 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 5 Stycznia 2019 Dziewczyna Autor #523230 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Kiedyś był taki okres, że z 5 - 6 razy dziennie przez chyba 4 dni, teraz może raz na dwa miesiące. @GandalfSzary chiba Ti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 5 Stycznia 2019 Donator UB Team #523231 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Tak, jak dostałem kijem baseballowym w głowę jakieś 4 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 5 Stycznia 2019 #523232 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Nie @ZardzewiałyMałp To by wiele wyjaśniało w późniejszych latach (no offense) Ponczeg :v, Mumin. i Madziaa<3 dodali reakcje 1 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 5 Stycznia 2019 #523233 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek stracił przytomność (poza może dwukrotnym urwaniem filmu po pijackiej balandze) @Madziaa<3 Za dużo palisz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negatywny Napisano 6 Stycznia 2019 #523235 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Tak 2 lata temu na zawodach podczas biegania jak było 35*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 6 Stycznia 2019 Użytkownik #523238 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Nie, ale raz byłem bardzo blisko bo czułem, że trace przytomność i świadomość, słyszałem głosy jakby w oddali mimo, ze ktos do mnie mowil z 3m i ciagle jakies echo i brzęczenie w głowie. Nie wiem czy byłem blisko stracenia przytomności czy po prostu słabiej sie poczułem ale stało sie to po tym jak stół od ping-ponga spadł mi na palec u ręki (podczas rozkładania stołu przechyliłem go i druga połowa zamknęła sie a pomiędzy był mój palec) nie cały ale opuszek i później chodziłem z jakimś "bandażem" i ciągle krew przez niego przesiąkała. Pół opuszka potem obumarło (chyba tak to sie nazywa) i obciąłem go sobie :D Taka troche nieprzyjemna historia. Ale w skrócie odpowiadając na pytanie: raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 6 Stycznia 2019 #523245 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Njeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2019 #523266 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 jak zmieszam alkohol to tak, ale zemdleć tak bez powodu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi