Skocz do zawartości

294# Pytanie Dnia!

Madziaa<3

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
  • Donator
  • UB Team

Według mnie silny człowiek to taki, który potrafi poradzić sobie ze swoimi problemami a słaby to jego przeciwieństwo. Ja uważam się za słabego człowieka, ponieważ nie zawsze umiem sobie poradzić ze swoimi problemami. 

• Użytkownik

Silny albo słaby hmm.. Zależy jak to rozumieć. Osoba silna fizycznie może być słaba emocjonalnie i nie radzić sobie z problemami, a osoba słaba fizycznie ale za to silnie emocjonalnie radzi sobie z problemami, albo może być osoba silnie fizycznie i emocjonalnie. Zależy o jakiej sytuacji rozmawiamy. 

Ale krótko odpowiadając na pytanie - TAK

rey nie chodziło o jakiś strongmenow czy pizdy na emocjach, ale o siłe psychiczna, może z tym drugim ma coś więcej wspólnego, ale odnosi się tylko do emocji, a to za mało. Słabi psychicznie ludzie nie tylko popadaja w depresje ale i nie potrafią z niej wyjść, wmawiają sobie i innym że to jest chroba , a to zmienia calkowicie ich światopogląd na to i reszte życia. Słaba psychika to też brak pomysłów na zaradzenie się z problemami , uzależnieniami i innymi gównami które tak na prawde siedzą tylko w bani, i od swojej glow powinno sie zaczynać walke z tym szitem. Niekoniecznie silna psychika to druga strona medalu, ta która sie nie opiera bujdom i walczy o swoje, bo każdy jest tym samym , bezsilnym człowiekiem i upada wiele razy. Nie uważam się za kogoś silnego, ponieważ nie jestem bogiem, mam tylko taki cel i może jest on osiągnięty dopiero w jakiś 20% 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...