Madziaa<3 Napisano 18 Stycznia 2019 Dziewczyna #523673 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Czujesz się samotny? Dlaczego? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 18 Stycznia 2019 Użytkownik #523674 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Czasami tak bo nie mam z kim pogadać, popisać, odezwać sie, ale z drugiej strony to dobrze bo w samotności lepiej mi sie myśli i mogę przemyśleć dużo rzeczy Wole być samotny i sam robić to co lubię niż przebywać z fałszywymi ludźmi, którzy przy najbliższej okazji naplują na ciebie i jeszcze bardziej udupią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 18 Stycznia 2019 Dziewczyna Autor #523675 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 W chuj. Osoby, na których mi najbardziej zależy, mają na mnie wyjebane qqaqa$wuHAUHZqw dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 19 Stycznia 2019 #523676 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Tak, choć z drugiej strony wolę przebywac w samotności niż w większej liczbie osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 19 Stycznia 2019 #523679 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Tak, czuję się samotnie i jest mi z tym dobrze. Jestem introwertykiem i (w przeciwieństwie do ekstrawertyka) "ładuję swoje akumulatory" podczas przebywania sam na sam ze sobą. Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 19 Stycznia 2019 #523684 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Imoo, teraz wgl nie, często spotykam się z znajomymi oraz jeszcze zdarza się pyknąć sobie w cska np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi