Madziaa<3 Napisano 24 Stycznia 2019 Dziewczyna #523912 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Czy gdyby średnia długość wieku ludzkiego życia wynosiłaby 40 lat, żyłbyś w inny sposób? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 24 Stycznia 2019 Donator UB Team #523914 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Tak. Starałbym się prowadzić zdrowy, sportowy tryb życia, żeby przedłużyć swoje życie. Niestety aktualnie jestem jebanym leniem i nic mi się nie chce więc pewnie pożyję niewiele dłużej :p Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 25 Stycznia 2019 Użytkownik #523924 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Hmmm nie wiem, ale myślę że miał bym wywalone w szkołę, bo nie chciałbym połowę życia w niej spędzić bo i tak potem nie można znaleźć pracy w tej tematyce co sie uczyłem i mi pasuje.. Luczko dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 25 Stycznia 2019 #523929 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Idąc tokiem myślenia Reya szkołe by raczej w jakimś sensie skrócili, bo nauka była by wtedy bezsensu. A co do zmiany życia to bym coś minimalnie zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 25 Stycznia 2019 #523930 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 No tak. Przecież żyjąc średnio 40 lat przeżyłbym ten czas inaczej niżeli np. mając dożyć 70-80 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi