Kojak Napisano 26 Stycznia 2019 #523987 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Twój nick podczas grania : KojakGodzina, data zdarzenia: 27 lekko po północy (chwile temu) mapa : wiochaOpis zdarzenia: biegam sobie dla zabawy przy zerowej koncentracji na grze więc wiadomka skill jak u siewarzaka czasem sie trafi w chopa a zazwyczyj kulki lecą w niebo po prostu "wyjebane bo na zwale" a tu ciach po 5 moze 10 minutach obserwcji "Admina" (cudzysłow bo to kpina) banik, a za co ? Aimbot !! No pięknie, celność 20% headshoot 2% i jeb koleś daje bana za Aimbota no draaaaamat panowie trzeba sie szanować a nie z byle bota robic admina. Albo się umie grać albo nie umie, albo sie zna na grze albo nie zna a jak sie nie zna to niech sie nie zaczyna.:) Tyle ode mnie polecam zweryfikować umiejetności Admina o ile sie nie myle yoogi mu bylo pozdroo STEAwM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 14427112 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kojak [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 14427112 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.150.148.122 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 27 Stycznia 2019 Dziewczyna #523988 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 @Mis_Yoogi zapraszam z wyjaśnieniem bana (demo + rozpiska) w ciągu 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mis_Yoogi Napisano 27 Stycznia 2019 #524019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Po pierwsze po obserwacji i to nie kilka sekund tylko dłuższej nie trafiałeś nawet celownikiem i nagle nie trafiając przeciwnika leci headshot... I to nie jednokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 27 Stycznia 2019 Dziewczyna #524020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Oglądałam hltv i nic takiego tam nie widziałam. Masz nagrane swoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mis_Yoogi Napisano 27 Stycznia 2019 #524022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Właśnie nie mam mam jakies inne nagrane ale nie dotyczy tego gracza akurat. Wlasnie przegladam wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mis_Yoogi Napisano 27 Stycznia 2019 #524023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Magda nie mam tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kojak Napisano 27 Stycznia 2019 Autor #524027 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Naprawdę w głowie mi się nie mieści jak mogłeś w ogóle podejrzewać że gram na Aimbocie i tu wychodzą twoje umiejętności jako Admina aż strach pomyśleć ilu to juz "cziterów" pozbyłeś sie z serwera którzy po takim banie nie mieli ochoty pisać odwołania. W swojej kilkunastoletniej przygodzie z CS-em dostałem setki jak nie tysiace banów ale ten jest jeden z dziwniejszych i bezpodstawnych więc moge śmiało cie ulokować na szczycie listy "Adminów nieogarów". Jak mniemam bez obciążajacych mnie dowodów nalezy mi się ub więc z góry dziekuje i mam nadzieje że sytuacja sie nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 27 Stycznia 2019 Dziewczyna #524028 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi