Madziaa<3 Napisano 10 Lutego 2019 Dziewczyna #524491 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Jeżeli miałbyś do wyboru mieszkać w bloku lub w domu, co byś wybrał i dlaczego? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Lutego 2019 Donator UB Team #524492 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Ja bym wybral dom bo mozna tam drzec sie na caly regulator i nikt sie nie przyjebie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 10 Lutego 2019 #524493 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Akurat tu się zgodzę z Rudzielcem, mieszkanie w domu jednorodzinnym ma sporo korzyści, między innymi takie, że można robić imprezy na tyle głośne, że praktycznie nikt o zdrowych zmysłach się o to nie przypieprzy. Z drugiej strony mieszkanie w bloku czy kamienicy w większym stopniu pozwala na to, że ogrzewanie jest dostarczane przez miejskie elektrociepłownie, co automatycznie zmniejsza rachunki za prąd czy gaz. Minusem takiego rozwiązania jest to, że na własną rękę musisz pilnować czegoś takiego jak cisza nocna, więc bez porozumienia z sąsiadami nie możesz odjebać grubej domóweczki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 10 Lutego 2019 Użytkownik #524494 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Również dom, dlaczego? Tak jak koledzy wyżej napisali:można wydrzeć sie kiedy sie chce i muza na full i nikt sie nie przywali, chyba że sąsiad ale to już musiałaby być duża impra i możesz mieć zwierzątek ile chcesz bez obawy że np obudzą sąsiada z góry albo z dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 11 Lutego 2019 #524495 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Tak jak panowie wyżej podali, są plusy dodatnie oraz plusy ujemne obydwu opcji. Myślę jednak, że ostatecznie wybrałbym mieszkanie w bloku z tego powodu, że całe życie tam mieszkam i jestem przyzwyczajony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filter Napisano 11 Lutego 2019 #524496 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Aktualnie blok ale wybrałbym dom z takich samych powodów jak wyżej i w dodatku jest co robić jak się ma jakąś działeczkę a nie to co w bloku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 11 Lutego 2019 #524498 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Zdecydowanie dom. I to nie do końca dlatego że można drzec ryja i robić grube impry, chyba że się mieszka na jakimś odludziu. Bo wcześniej czy później ktoś się i tak przyjebie . Bardziej większą prywatność, ogródek i te sprawy. W przypadku posiadania zwierząt np kotow to duza zaleta. No i somsiad Ci nie tupie nogami z góry albo stołów nie przestawia Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 11 Lutego 2019 #524522 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Zależy czy domek na odludziu czy w mieście, bo ja mieszkam na takim odludziu to wszystko jest tak daleko, ale życie w bloku nie jest takie złe, byłem u cioci przez tydzień i nawet spoko było, sklep niedaleko, dobra komunikacja miejska, wszystko zależy jakie kto życie prowadzi moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordwMordeLord Napisano 11 Lutego 2019 #524557 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 dom, ponieważ mogę mieć ciszę i spokój a nie sąsiadów hałasujących wyżej nade mną czy niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi