Madziaa<3 Napisano 17 Lutego 2019 Dziewczyna #524810 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Co sądzisz o nowych bajkach puszczanych w telewizji? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 17 Lutego 2019 Donator UB Team #524813 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Wiekszość to totalny syf, nie da się tego oglądać. Choć czasem znajdzie się taka perełka, która potrafi wciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 18 Lutego 2019 #524814 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Obecne są o 3 poziomy niżej (albo i więcej) od tych pierwotnych i niech nikt z tym nie dywaguje (no chyba, że chcecie wmówić, że gadające samochody czy też zwierzęta są rzeczą normalną...). Owoce będą zbierane już w najbliższych latach i na porządku dziennym będziemy informowani, że np. Brajanek zamordował swojego pieska ponieważ ten nie chciał mu pożyczyć stówki mimo, iż był jego najlepszym kumplem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 18 Lutego 2019 #524815 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Moim zdaniem lipa. No ale tak samo Dragon Ball też kiedyś był fajniejszy 'Kiedys to było ...' Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 18 Lutego 2019 Użytkownik #524816 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Nie oglądam więc nie wiem jakie są :D Ale mam nadzieje że lecą jeszcze Pingwiny z Madagaskaru, bo jak dla mnie to chyba najlepszy film animowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MinDfUcKs Napisano 18 Lutego 2019 #524818 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Nie wiem, wsumie mało z telewizora korzystam :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 18 Lutego 2019 Premium #524820 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Syf skrócie syf. Kiedyś bajki były lepsze takie jak Dragon Ball,Naruto,król szmananów,galactic football to było coś. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi