Madziaa<3 Napisano 19 Lutego 2019 Dziewczyna #524846 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Co sądzisz o Siostrach Godlewskich? Jakie masz o nich zdanie? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Lutego 2019 Użytkownik #524847 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Robią większy shit niż im sie wydaje i myślą, że w ten sposób są jakoś lubiane czy znane itd a prawda taka, że każdy ogląda/słucha ich dla beki. Ale wydaje mi sie, że już sie powoli każdy ma ich dość... jeszcze chciały na eurowizje pojechać, narobiłyby nam jeszcze większego wstydu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 20 Lutego 2019 #524849 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 @Reyuś :) ja ich nie oglądam. ;) Jeśli chodzi o pytanie dnia to odpowiadam: Sądzę że są Pojebane. Pozdrawiam To ja lolek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 20 Lutego 2019 #524853 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Wyjebane w nie, nie mam czasu zaprzątać sobie głowy nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 20 Lutego 2019 #524858 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Niech sobie będą, krzywdy nikomu nie robią a kto ich nie lubi niech nie słucha, proste. Najśmieszniejsze jest jednak to że ta część która się z nich śmieje jednocześnie im pomaga promując. I nie ważne czy śpiewać umieją czy nie. Siła internetu robi swoje. I Godlewskie w ten sposób robią swoim "fanom" na złość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi