Skocz do zawartości

334# Pytanie Dnia!

Madziaa<3

Rekomendowane odpowiedzi

• Dziewczyna

file.html

Gdyby proponowano Ci jakąś zadowalającą Cię sumę pieniędzy za zrobienie krzywdy swojemu przyjacielowi lub komuś bliskiemu, zrobiłbyś to? Jaka cena byłaby dla Ciebie odpowiednia?

Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj.

• Użytkownik

Hmmm sam nie wiem, ale myślę że problem tkwi w ilości pieniążków, bo nawet jakbym miał komuś złamać rękę za powiedzmy kilka tysięcy to trochę dla mnie, trochę dla ofiary i raczej nie byłoby darcia się i obrażania bo niby bardzo mocny ból a jednak pieniążki by były ;) 

Bo powiedzmy sobie szczerze, chyba spora ilość osób chciałaby dostać sporą kwotę za np złamanie sobie czegoś, taką kwotę jaką zarobiłby w kilka miesięcy + oczywiście można by było zrzucić winę na nieszczęśliwy wypadek i jak ofiara jest ubezpieczona to kolejna sumka by wleciała. 

Jaka cena byłaby odpowiednia? Hmmm, oczywiście podzielił bym sie z tą ofiarą ale tak na łebka 5-10tys, nie mniej

Dopóki nie jest / nie było się w takiej sytuacji można tylko nam się wydawać a jakby przyszło co do czego i dodatkowo negatywne emocje to pewnie nie jeden by się odważył. 

Jak dla mnie zależy co. Raczej bym się nie odważył zrobić coś odrazajacego, może jakieś zepchniecie I tyle ale nie zrobiłbym tego wobec bliskiej osoby choć jak byłem młodszy to mi gorsze rzeczy do głowy przychodzily.

Moim zdaniem bicie przyjaciela za pieniądze to trzeba być po prostu zwykłym śmieciem. 

Ja przyjaciół/kolegów nie mam zamiaru bić chyba, że na Przewalanki się trochę pobawimy, ale tak to za żadne pieniądze :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...