Malloy` Napisano 24 Lutego 2019 #524963 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:419427157' [AMXBans] Twoje IP: '195.88.144.22' [AMXBans] =============================================== dostałem bana za nic tylko za to,że miałem dobre staty.. Jeszcze nie dostałem ssów a perma od razu a gram na steam.. Spoko administracja niektorzy miny kładą w przejciach lub nie robia celow i nie dostaja bana a ja sobie pogram pozabijam adminow i od razu ban.. next razem prosze o ssy a nie o perma bo wole ssy wstawiac niz sie wypowiadac na temat adminow i graczy tutaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HADES98 Napisano 24 Lutego 2019 #524964 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=1935 http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=2785 AB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malloy` Napisano 24 Lutego 2019 Autor #524965 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 przeciez widac ze ktos tam na moim nicku dostał bana z nom steam a ja teraz dostałem mna steama co moja wina ze ktos dostał bana jak grał na moim nicku? Ja teraz grałem na steam co widać a tam grał nom steam domagam sie ub bo teraz nie czitowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HADES98 Napisano 24 Lutego 2019 #524966 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Mówisz że "...bo teraz nie czitowałem ".... Czyli wcześniej czitowałeś? i mieszkasz na ukrainie? Czekam na odpowiedź H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malloy` Napisano 24 Lutego 2019 Autor #524968 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Typie bez jaj widzisz ze gram na steam, i nie czituje napisałem ze nie czitowałem czyli ze wgl nie czitowałem ,jakbym grał na czitach to nawet bym tu tego postu nie pisał ale wkur.wia mnie to ze gram sb spokojnie na steame a tu jebią mi perma za nic i mówią ze czituje bo ktoś grał na moim nicku i dostał bana ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HADES98 Napisano 24 Lutego 2019 #524969 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Zaczekamy na kogoś z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 24 Lutego 2019 #524970 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 @HADES98 zamiast wdawać się w bezsensowne pyskówki, to poświęcił byś ten czas na rozpisanie dema. Czas start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HADES98 Napisano 24 Lutego 2019 #524973 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 @GandalfSzary Nie będę zwlekał do jutro bo zapomnę. Wklepałem nick w bansa i pokazał się AB, mój błąd że nie sprawdziłem wszystkich danych gracza. I tak będę go kukał. Daj chłopakowi UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 24 Lutego 2019 #524974 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 8 minut temu, HADES98 napisał: mój błąd że nie sprawdziłem wszystkich danych gracza. I tak będę go kukał. Daj chłopakowi UB Jak daj UB? Na ten adres IP figurują 2 aktywne bany. Bez UB. Bezzi dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 24 Lutego 2019 #524975 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi