Madziaa<3 Napisano 15 Marca 2019 Dziewczyna #525520 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Co byś zrobił, gdybyś obudził się w obcym domu? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 15 Marca 2019 #525521 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Opierdoliłbym jego zawartość xD Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 15 Marca 2019 Donator UB Team #525525 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Pewnie najpierw bym się osrał na miejscu i pomyślał "Kurwa, co ja odjebałem i gdzie ja jestem?!" a potem zapewne, to co kolega wyżej, albo bym poszedł spać dalej :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 16 Marca 2019 Użytkownik #525529 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Oczywiście standardowe pytanie : GdGdzir ja jestem? I pewnie chciałbym lepiej poznać domek a później wrócić do swojego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MinDfUcKs Napisano 16 Marca 2019 #525537 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Hmm, próbowałbym się dowiedzieć gdzie jestem a potem uciec do Domku i iść na spokojnie spać :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 16 Marca 2019 #525549 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 To zależy czy obudziłbym się w ubraniach czy bez, a kolejną kwestią byłoby to czy w czyimś towarzystwie czy sam :D Dopiero wtedy przekalkulowałbym dokładnie różne możliwości i być może zamiast ratować się ucieczką, bardziej opłacalną opcją byłoby pozostanie na miejscu? hmmm.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi