PrOsTy Napisano 10 Kwietnia 2019 #526123 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Witam. Chciałbym aby Admini na Only Mirage (Cs:Go) postarali się grać więcej na serwerze. Co dziennie widze jedynie Gontixa który spędza dużo czasu na serwie. Mam jedynie prośbę aby Kab i Mr.X poprawili swoją aktywność. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 10 Kwietnia 2019 #526124 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Jak masz jakiś problem z aktywnością adminów na tym serwerze, to sam złóż podanie. Oh, wait nie nadajesz się :v Ponczeg :3, Mroźny, Hasający Piotru i 1 inny dodali reakcje 4 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor #526125 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Podanie złożyłem. A i jedynie napisałem aby aktywność poprawili ponieważ dobrzi z nich kumple ale mało spędzają czasu na serwerze. 3 minuty temu, ゼラトゥル napisał: Jak masz jakiś problem z aktywnością adminów na tym serwerze, to sam złóż podanie. Oh, wait nie nadajesz się :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hasający Piotru Napisano 10 Kwietnia 2019 #526131 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 4 godziny temu, ★ℋℇℓℓℚ★ napisał: Podanie złożyłem. A i jedynie napisałem aby aktywność poprawili ponieważ dobrzi z nich kumple ale mało spędzają czasu na serwerze. Nie piłeś z nimi to raczej kumplami nie jesteście :V GandalfBialy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor #526132 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Akurat się składa, że na serwerze z nimi Gadałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 10 Kwietnia 2019 #526134 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Nadzieję sobie zrobiłeś i tyle. W każdym bądź razie, jak chcesz żeby poprawili aktywność, to pisz do nich na pw, a nie robisz burdel, bo i tak tym nic nie zdziałasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Kwietnia 2019 #526169 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wyjaśnione wyżej i podanko też jest więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Kwietnia 2019 #526170 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi