Twoshots Napisano 11 Kwietnia 2019 #526151 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Admin: Wolo Serwer: Pochylnia COD 400 MW [IP] 1: 'wolo' (CT) -- 78.99.68.78:27005 [STEAM_0:0:2366493 Powód: Ubliża... nie bede przytaczal wypowiedzi ale w kazdym razie gra na COD i obraza innych kiedy dostaje becki... Piszę o tym, poniewaz wywala mnie z serwera za bycie na spectcie gdzie jest 3-4 graczy... oprocz tego uprzedzalem go, ze nie jestem AFK i nagrywam demka... z jego udzialem poniewaz wydaje sie podejrzany, a typ robi swoje.... Czy tak powinna wygladac gra ? jakis malolacik dostaje adma wchodzi na ten serwer raz na tydzien, obraza innych, banuje bez powodu, irytuje innych.... Pozdrawiam, Two Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoshots Napisano 11 Kwietnia 2019 Autor #526152 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 a teraz typek siedzi na spectcie AFK :D coz za ironia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo23 Napisano 11 Kwietnia 2019 #526153 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 ubliża? to nazywasz wyrażenie swojej opinii? wywalam cie bo czesto na mim siedzisz i w taki sposób nabijasz sobie minuty a nie grasz. Napisales mi dopiero jak cie kiknelem za bycie afk ze nagrywasz demka. A na serwie jestem prawie codziennie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo23 Napisano 11 Kwietnia 2019 #526154 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 2 minuty temu, Twoshots napisał: a teraz typek siedzi na spectcie AFK :D coz za ironia Z tego co wiem to Admin moze siedziec na spectcie bo moze kogos sprawdza albo cos . A w tej chwili to właśnie odp na twoja skarge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 11 Kwietnia 2019 #526155 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 A co na to regulamin? Hmmm, zobaczmy: Regulamin ogólny: §21. Jeśli ktoś podejrzewa kogoś o wspomagacze, ma obowiązek nakręcić min. 5-rundowe demko z Jego udziałem i wrzucić na forum. W innym wypadku, gdy oskarży bezpodstawnie o cheaty a nie posiada dema, w przypadku złożenia skargi przez osobę poszkodowaną, oskarżający może spotkać się z karą, w przypadku nie posiadania dema. ale też: §24. Za zbyt długie przesiadywanie na serwerze jako obserwator grozi wyrzucenie z serwera bądź nawet ban. A teraz regulamin adminów: 13. Zajmowanie slota na spect (serwer musi być pełny): kick Teraz pytania do @wolo23 Czy wyrzucenie gracza z serwera za bycie na spec spełniało warunek, jaki jest zawarty w regulaminie adminów? Czy gracz siedzi na spec więcej niż (przykładowo) 10 minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 11 Kwietnia 2019 #526158 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 A co do ubliżania, to masz jakieś screeny? Demka? Bo wiesz, napisać to sobie każdy może, bez dowodów nie zrobimy nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo23 Napisano 11 Kwietnia 2019 #526159 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 5 minut temu, ゼラトゥル napisał: A co na to regulamin? Hmmm, zobaczmy: Regulamin ogólny: §21. Jeśli ktoś podejrzewa kogoś o wspomagacze, ma obowiązek nakręcić min. 5-rundowe demko z Jego udziałem i wrzucić na forum. W innym wypadku, gdy oskarży bezpodstawnie o cheaty a nie posiada dema, w przypadku złożenia skargi przez osobę poszkodowaną, oskarżający może spotkać się z karą, w przypadku nie posiadania dema. ale też: §24. Za zbyt długie przesiadywanie na serwerze jako obserwator grozi wyrzucenie z serwera bądź nawet ban. A teraz regulamin adminów: 13. Zajmowanie slota na spect (serwer musi być pełny): kick Teraz pytania do @wolo23 Czy wyrzucenie gracza z serwera za bycie na spec spełniało warunek, jaki jest zawarty w regulaminie adminów? Czy gracz siedzi na spec więcej niż (przykładowo) 10 minut? z zegarkiem w ręce nie sprawdzalem ale ok10 min bylo napewno, serwer moze nie byl pełny ale co chwile wchodzili nowi gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo23 Napisano 11 Kwietnia 2019 #526160 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 1 minutę temu, wQ. napisał: A co do ubliżania, to masz jakieś screeny? Demka? Bo wiesz, napisać to sobie każdy może, bez dowodów nie zrobimy nic. chodzi mu pewnie o to ze napisałem ze bez duchów by nie był taki dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 14 Kwietnia 2019 #526242 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 14 Kwietnia 2019 #526243 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi