PrOsTy Napisano 12 Kwietnia 2019 #526179 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Hej. Chciałbym abyście się zastanowili aby dodać do CSGO Only Mirage inne mapy. Nie mam na myśli DD2 czy Cache. Chodzi mi oto żaby dodać Mirage_Snow / Mirage_Night. Dzięki temu będzie lepiej się grać niż grać jedynie na normalnym Mirage. Pozdrawiam Serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 18 Września 2019 #531723 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2019 yyy spoko, ale - - Czy ludzie nie będą wychodzić z powodu spadków fps? - Czy ludzie nie będą wychodzić bo im ta mapa nie pasuje albo im się po prostu nie podoba. Dla mnie można zostawić tak jak jest. Można pomyśleć o dodaniu innych wersji mirage gdy liczba graczy nie będzie przekraczać 8-10 osób przez np 3 tygodnie / miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 22 Kwietnia 2020 #536810 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi