♥ sxm0n. Napisano 18 Kwietnia 2019 #526355 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Nick na serwerze - ♥ sxm0n. Wiek - 16 Znajomość SM - 6.5/8 Doświadczenie - Moderator CS4Frags AWP #3 [Styczeń 2018 - Luty 2018], Administrator nie działającego już serwera SURF/RPG [Październik 2018] SteamID - STEAM_1:0:495074117 Link do profilu Steam - https://steamcommunity.com/id/isleepalone Link do GT - https://www.gametracker.com/player/♥ sxm0n./145.239.237.105:27100/ Kontakt - Facebook/Gmail/Skype Dlaczego ja? Chiałbym zostać administratorem, ponieważ wielokrotnie spotykałem osoby łamiące regulamin/cheatujące, bądź przeszkadzające w rozgrywce. Świetnie sobie zdaje sprawę, że tacy gracze bardzo utrudniają granie osobom, które przychodzą na serwer poćwiczyć i miło spędzić czas. Myślę, że osoby grające na serwerze niejeden raz widzieli mój nick co potwierdza, że często mam czas i mogę nadzorować grę. Oprócz tego cały czas staram się być aktywny i w każdej chwili mogę wejść na serwer, ponieważ uczę się w domu. Co prawda w CS:GO mam stosunkowow mało godzin, lecz jest to spowodowane VACBanem na drugim koncie, które otrzymało blokadę za SkinChanger. Na serwerze łącznie z tamtym kontem mam około 40 godzin. Bardzo proszę o rozpatrzenie mojego podania. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 18 Kwietnia 2019 #526360 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Jestem na TAK + Aktywność ( Bardzo Duża ) + Pomocny -/+ Doświadczenie ( Lecz można poduczyć ) Gracz nie łamie regulaminu. Jest miły dla innych. Stara się pomagać innym ( z tego co widziałem ). Ma szacunek do innych graczy. Pozdrawiam i Miłego Dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Kwietnia 2019 #526465 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Zapraszam na rozmowę na TS3/STEAM. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Kwietnia 2019 #526466 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi