Antonio Napisano 19 Kwietnia 2019 #526398 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Gram na Antonio ale w trakcie bana grałem na koncie AndżejGodzina, data zdarzenia: 18:27 19.04.2019Mapa: MirageOpis zdarzenia: Bylo to na serwerze only mirage w CS:GO. Po prostu admin uznal, że gram nieczysto to dal bana, w koncu od tego jest.STEAM_ID / IP: STEAM_1:1:496252610 Wrzucam link do sourceban: http://arcanos.xaa.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:496252610&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 19 Kwietnia 2019 #526399 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 9 minut temu, Antonio napisał: Gram na Antonio ale w trakcie bana grałem na koncie Andżej A teraz wyciąg z regulaminu: §27. Gra na tzw. "aktywnym banie" skutkuje banami na Neostradę, host, config itp. Nie można ubiegać się o unbana po takim zdarzeniu. §30. W przypadku otrzymania permanentnego bana za używanie niedozwolonych wspomagaczy lub w przypadku działania na szkodę serwera lub sieci Pochylnia.pl, ban obowiązuje osobę, na którą został on nadany. W przypadku zmiany konta (czyt. identyfikatora SteamID), ban nadal obowiązuje i zabrania się gry na serwerach Pochylnia.pl. Wszystkie wykryte przypadki będą skutkowały natychmiastowym permanentnym banem na aktualnie używany SteamID. Zatem bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 19 Kwietnia 2019 #526400 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 19 Kwietnia 2019 #526401 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Uwaga, nastąpiła pomyłka z mojej strony, dlatego temat został ponownie przeniesiony do działu odwołań i otwarty na dalszy rozwój wypadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 19 Kwietnia 2019 #526405 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 @★ℋℇℓℓℚ★ zapraszam z rozpisanym demkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 20 Kwietnia 2019 #526432 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 UB A dlaczego? Przepatrzyłem demko z 3razy i grał czysto. Niestety moja nie uwaga . Chciałem również przeprosić gracza. Także jestem gotów ponieść konsekwencje za nie umyślne zbanowanie gracza. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Kwietnia 2019 #526446 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi