Filip Po Prostu Napisano 21 Kwietnia 2019 #526451 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Dzień dobry chciałbym zgłosić nie słuszne zbanowanie. Powód bana był za rzekome ''wh,, którego nie posiadałem . Dostałem bana od administratora o nicku ★ℋℇℓℓℚ★ . Na serwerze grałem dość sporo czasu wbiłem prawie mg2 i wydropiłem 2 kosy .Jeżeli admin zablokował mnie przez to że wydawało mu się że mam wh to nie ma sprawy każdemu się zdarza pomylić. Proszę o zdjęcie blokady z mojego konta o nicku Po Prostu Filip . Z góry dziękuję w razie problemów proszę mnie o tym powiadomić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 21 Kwietnia 2019 Dziewczyna #526454 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Pisałam żebyś użył wzoru. Edytuj post. Edit. Miałeś edytować post, nie zakładać nowy. Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 21 Kwietnia 2019 Dziewczyna #526458 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi