zamixujpl Napisano 10 Maja 2019 #527101 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Thug Life T*PainGodzina, data zdarzenia: 20;20Mapa: de_InfernoOpis zdarzenia: Zlapałem laga , ponownie wbiłem na serwer i dostałem bana.STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:32169163 AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 54 minut i 28 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) Thug Life T*Pain [AMXBans] Powod : ' podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 79.184.76.117 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 10 Maja 2019 #527102 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Cóż, każdy ma prawo się pomylić, nawet admin. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 10 Maja 2019 #527103 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi