Madziaa<3 Napisano 10 Maja 2019 Dziewczyna #527107 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Dlaczego, Twoim zdaniem, teraz tyle nastolatek zachodzi w ciążę? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maja 2019 #527109 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 wcześniej to samo było tyle że TERAZ , jest o tym głośno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 11 Maja 2019 Użytkownik #527112 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Chcą być "oryginalne", a po drugie takie są skutki braku zainteresowania rodziców swoim dzieckiem oraz bezstresowe wychowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bott* Napisano 11 Maja 2019 #527113 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 @Miłosz zgadzam się Od zawsze tak było i zawsze tak będzie - skąd taka teza? Kiedy byłem nastolatkiem to też na ten temat mówiło się sporo w środowisku (jakże by inaczej jak nie szkoła/media). Teraz kiedy mam te 10 wiosen więcej i zakończyłem edukację, a mediów nie oglądam - to zagadnienie wgl do mnie nie dociera. Dzięki wam widzę że temat jest bardzo na czasie i prędko się nie przeterminuje ;) Odpowiedź na pytanie: leży to w naturze ludzkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 11 Maja 2019 #527116 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Brak zabezpieczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 11 Maja 2019 #527129 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Bo tak jak wyżej wspomnieli, rodzice rozpuszczają dzieci i w konsekwencji dzieciaki nie mają pewnych zasad i pierdolą się ma prawo i lewo z kim popadnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi