Bog headshotowv Napisano 13 Maja 2019 #527165 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 mam 17 lat. server 145.239.237.105:27100 only mirage vistera gram prawie codziennie przerwy nie więcej niż 2 dni z góry dzięki przyda mi się a mam doświadczenie z innych serverow server bardzo mi się podoba wiec zostane na dłużej nick w cs go : Radioactywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 13 Maja 2019 #527167 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Nick na serwerze: Wiek: Znajomość SM (0/8) : Doświadczenie: SteamID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Napisz podanie jeszcze raz . Tutaj masz wzór u góry. Dodam iż Admin ma Ci się nie przydać. Jest to obowiązek! Masz pomagać na serwerze innym. Admin nie jest dla własnych potrzeb . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 17 Maja 2019 Dziewczyna UB Team #527224 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Jeden z moderatorów w drugim temacie poprosił Cię o edytowanie tego tematu i podstawienie wszystkiego pod wzór. Dalej tego nie zrobiłeś. Poczytaj regulaminy, podszkol się trochę i napisz wtedy podanie jeszcze raz ZE WZOREM. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 17 Maja 2019 Dziewczyna UB Team #527225 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi