Skocz do zawartości

Konstantynopol ub

Ponczeg :3

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Konstantynopol
Godzina, data zdarzenia: teraz
Mapa: duscik jakis
Opis zdarzenia: No grałem sobie i bana dostałem, że jakieś screeny, ale imba fatima, dostalem skriny i ich nima
STEAM_ID / IP: VALVE_2:0:895316352

• Moderator

@tomaka który to już raz tą samą osoba dostaje od Ciebie screeny za lepszą grę? Demo ma zostać rozpisane. Dostaje ssy, to chyba znaczy, że według Ciebie gra nieczysto? Pokaz nam więc w którym miejscu. Masz czas do godziny 22.

• Moderator

Czyli Twoim zdaniem, możesz sobie banować kogo chcesz, za co chcesz i na ile chcesz, a jak ktoś się odwoła, to my mamy się tym zająć i udowodnić nieczystą grę, a Ty nie ponosisz żadnych konsekwencji ani nic? Regulaminów widać do tej pory nie czytałeś. 

Tak jak napisałam, czekamy do godziny 22.

3 minuty temu, tomaka napisał:

i druga sprawa ja mam rozpisywac demko????? sorry ale od tego macie to ub zebyscie sami sobie to sprawdzali a nie zawracali mi d.... tyle na ten temat. 

Twoim zakichanym obowiązkiem jest rozpisanie demka, jeżeli zostałeś o to poproszony. Nie interesuje ani @Madziaa<3, ani mnie to, czy Ci się nie chce, czy nie umiesz tego zrobić. Tak jak jest napisane, czekamy do 22.

https://megawrzuta.pl/download/dadf3cbcd58c97635ace28738900b1c7.html

Masz ssy mój drogi, kolejny raz są czystsze, niż twoje działania na tym śmiesznym adminku. 
Co do twoich powyższych wypocin:

"§3. Wszystko, co robisz jako admin powinno mieć swój powód. Dla zabawy to możesz sobie wyłączyć komputer i wyjść na dwór lub pole (jak kto woli)."

To u góry nawiązuje do tego, że jak dostajesz po pizdzie, to to zaakceptuj, a nie, że robisz mi ssy, żebyś tylko miał chwile spokoju. Bo nawet ostatnimi razy byłeś w stanie dać mi ssy jak na 12k dpi myszką kręciłem gdzie było widać 2 screeny sufitu i 3 screeny ziemi. Co jest z Tobą nie tak? Czekam na rozpiske dema z wczoraj płaczku. A co do rozpisywania demka, tak jak kolega wyżej, to ty masz zadbać o to żeby demo było rozpisane skoro chcesz mnie o coś posądzić, a nie UBT ma latać, bo tobie się dupy nie chce ruszyć, albo po prostu tego nie potrafisz zrobić...
Jeszcze tutaj dodam, że skoro screeny czyste, to idę odpalać aimika i grać dalej.

• Moderator

Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...