Bialyyy Napisano 13 Czerwca 2019 #527869 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Twój nick podczas gry: BialyyyGodzina, data zdarzenia:13.06.19 godzina 21:22Mapa: de_mirageSTEAM_ID / IP: STEAM_1:1:461674497Uzasadnienie: Nie wiem kto rekrutuje tę administrację ale najwyraźniej ten użytkownik który wklepał mi pięknego bana dostał admina po znajomości.A co do bana najprawdopodobniej adminowi nie spodobała się moja gra bo dostał kilka główek i się spłakał jeżeli ma jakieś dowody albo chce to wyjaśnić na jakimś ts'sie to z chęcią się pojawię Nick admina: Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 13 Czerwca 2019 #527871 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 UB. Nie tego miałem banować.... Biały wybacz. Mogę ponieść konsekwencje, nie mam z tym problem. Jestem jedynie zmęczony więc przepraszam jeszcze raz. Więcej już nic nie mam do dodania do tej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 13 Czerwca 2019 #527873 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 @VisTeR.' czyń swą powinność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 15 Czerwca 2019 #527939 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi