D.O Double G Napisano 18 Czerwca 2019 #528067 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Jest możliwość dorzucenia dwóch map? byly one niegdyś na serwie assault oraz taki mały aztec nie pamiętam niestety jego nazwy dokładnej, ale przydałby się takie średniej wielkości mapy bo z tych dużych ludzie uciekają a mapy gg czasami za małe są więc fajnie jakby te dwie mapy znowu się pojawiły. I ponawiam prośbę o wyłączenie kampmetera na mapach gg. Miłego dnia :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Czerwca 2019 #528068 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 de_aztec2 - również czekam na tą mapę. Moja ulubiena ^^ D.O Double G dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.O Double G Napisano 18 Czerwca 2019 Autor #528069 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Ty musisz najpierw zacząć grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 18 Czerwca 2019 #528076 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 1 godzinę temu, D.O Double G napisał: (..) assault (...) I ponawiam prośbę o wyłączenie kampmetera na mapach gg. Miłego dnia :* Assault jest tak beznadziejną mapą na deathmatche, że to przechodzi ludzkie pojęcie, nawet nielubiany przeze mnie train ma w tym momencie większe poszanowanie przeze mnie. Co do kampmetera, albo przerabiamy plugin, albo wyłączamy go kompletnie, jedno z dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.O Double G Napisano 20 Czerwca 2019 Autor #528128 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Dnia 18.06.2019 o 18:13, Zeratul napisał: Assault jest tak beznadziejną mapą na deathmatche, że to przechodzi ludzkie pojęcie, nawet nielubiany przeze mnie train ma w tym momencie większe poszanowanie przeze mnie. Co do kampmetera, albo przerabiamy plugin, albo wyłączamy go kompletnie, jedno z dwóch. Bo mlody jesteś i na życiu sie nie znasz assault swego czasu był ujeżdżany często na tym serwie. Dla mnie tito możecie wyłączyć i tak częściej już gramy gg mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 20 Czerwca 2019 #528152 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Dnia 18.06.2019 o 18:13, Zeratul napisał: Co do kampmetera, albo przerabiamy plugin, albo wyłączamy go kompletnie, jedno z dwóch. No jak dla mnie ,również można by było wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Czerwca 2019 #528263 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Aztec dodany. Nad assaultem pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Czerwca 2019 #528264 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi