mlodyyy Napisano 3 Lipca 2019 #528567 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): mlodyGodzina, data zdarzenia:28.06.2019 godz ok 21 Mapa: de_mirageOpis zdarzenia: Witam dostałem bana na serwerze Multi Head kazali mi przyjść tutaj o was o unbana. Bana dostałem nibby przez konsole bo moje IP jest niby takie same jak jakiś gracz co dostał już bana. Zmieniłem IP /steam id i nic kazali mi przyjść do was nwm co zrobić STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:21874736 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 4 Lipca 2019 Dziewczyna #528603 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Kto Ci kazał tutaj przyjść? Co to za serwer? Podaj to IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 4 Lipca 2019 #528604 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 W ten dzień co gracz dostał bana: Była sytuacja, że pewien gracz dostał bana przez konsole za Dubli-kowanie konta. Po 2 nie podałeś nam pełnych informacji. Tak jak powiedziała @Madziaa<3. Podaj nam więcej informacji a TeamUB napewno rozpatrzy to pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 5 Lipca 2019 Dziewczyna #528640 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 5 Lipca 2019 Dziewczyna #528641 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi