-Tazor- Napisano 11 Lipca 2019 #528911 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Nick na serwerze: +CrazyScreaMYWiek: 16Znajomość AMXX (0/8): 5/8Doświadczenie: 3K GODZ W CS 1.6Staż w CS'a: 3 LATASteamID: STEAM_0:0:446522576Link do profilu na banid:https://banid.pl/kto?to=0:0:446522576Link do profilu na GameTracker:https://www.gametracker.com/player/CrazyScreaMY/80.72.34.125:27235/Kontakt: [email protected]Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:po chce pomagać adminom a jak gram czasami jest bardzo dużo graczy łamiących regulamin serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 14 Lipca 2019 #529055 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Ja jestem stanowczo na NIE Doświadczenie oraz znajomość amxx prawdopodobnie są zmyślone, ponieważ jaki były admin nie potrafi wstawić do dobrego działu odwołania od bana i na powód "wstaw screeny" mówi, że dostał za aima i wh? Powiadasz, że masz 3k godzin na csie 1.6? Ci powiem, że fajne te 3kH XDDDDDDDDDDD Wiek jak dla mnie też lekko podniesiony, po sposobie w jaki piszesz, nie wygląda byś tyle miał. Które to podanie z rzędu, w którym konto na forum nie spełnia żadnego z wymagań? Reszta na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 15 Lipca 2019 #529058 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Tez jestem na nie. Piszesz ze masz 16 lat nie jest to wcale prawda. Tak na moje oko masz nie wiecej niz 12 wiec to Cie z automatu dyskwalifikuje. I do tego grasz z nami dopiero tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 19 Lipca 2019 #529159 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Na nie. Ty chcesz robić ssy typom, którzy mają aima... Sam jak dostałeś ssy to mówiłeś, że dostałeś je za aima więc... Poza tym nie potrafiłeś ich nawet wstawić. W amxx też wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WenTi Napisano 11 Sierpnia 2019 #530243 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Na nie. Wiek skłamany napewno. Piszesz jak 12 latek. Rozumiem błędy się zdarzają, ale w każdym zdaniu? Te 3k godzin też niezłe xd. Za samo kłamstwo powinieneś mieć to podanie odrzucone. Z tego co wiem to napisałeż już kolejne podanie, a to nie jest jescze rozpatrzone. GT też mogło by być lepsze. Ciekawe czy demko potrafisz rozpisać? I kto, kto nie jest dzieckiem podszywa się pod ProGracza? W amxx też wątpie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 12 Sierpnia 2019 #530299 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 @WenTi poproszę o twoje gt... Co do samego podania + bardzo duża aktywność + steam i cs + zgłasza mi graczy kt łamią regulamin jak i haxów Mało nas jest na dd2 i dosyć często zdarza się że faktycznie nie ma admina jak trzeba :/ 50/50 jest dużo rzeczy których musiał bym Cię nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MistrzHS Napisano 8 Września 2019 #531488 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Jestem na tak ma 16 lat chodze z nim na ms szkoła brażowa. +steam +16 Nawet jest napalony codziennie od 2 do 19 godz siedzi przd kompem na tym serwerze Miał admina na wielu serwerach i wie o co chodz a jak wiadomo ,,człowiek uczy się na błędach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 8 Września 2019 #531497 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Przeciez on ssow nie potrafil wstawic na forum a ty mi tu piszesz ze mial admina na wielu serwerach. Mistrzhs widze ze konto zrobione tylko zeby poprzec kolege. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MistrzHS Napisano 8 Września 2019 #531498 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Mówie jak było a teraz nawet nie mam admina na serwie i jeden gra na aimie a konto nie jest zrobione żeby poprzeć kolege tylko żeby był admin a nie po jest bardzo aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Września 2019 #531513 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 W związku z tym z podanie leży w uj czasu zapraszam mimo negatywnych opinii na TS3. CL/ Żadna parówa nie napisze że tyle leży ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Września 2019 #531514 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi