vincitore.del Napisano 18 Lipca 2019 #529121 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): VincitoreGodzina, data zdarzenia: przed chwilaMapa: aim jakasOpis zdarzenia: strzelam sobie glowy i dostaje bana STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:1555265 Nie wiem co wam daje nagranie mi demka jak widziales jak strzelam, ale nie mam nic do ukrycia, prosze to demko jest tutaj https://www24.zippyshare.com/v/JwQTz25X/file.html FERN1337 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 18 Lipca 2019 #529122 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 @FERN1337 zapraszam z rozpiską i wyjaśnieniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERN1337 Napisano 19 Lipca 2019 #529139 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 00:30 - celownik obok głowy a strzela hs'a (polcam 1/4) 00:36 - to samo celownik obok głowy strzela hs'a (1/4) 1:54 - to samo co wyżej (1/2 - 1/4) piec 100% hs Ogólnie dziwnie strzelasz te ruchy myszką nie wiem czy to jest kwestia sensa czy po prostu musisz machać celownikiem blisko hs a czit samo strzeli no ku#@$@ nie wiem. Szczerze mam wyj#@#%#$ na to bo te akcje i tak spalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 19 Lipca 2019 #529140 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Demem się zajmę jak wrócę z pracy (ok. 18), w międzyczasie @SpeedziK rzuć na to okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Lipca 2019 Donator UB Team #529142 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Ja tam nic więcej podejrzanego nie widzę. Trzy akcje to trochę za mało na bana, w dodatku są one take +/-, ale jeszcze poczekajmy na dziadka i niech on też to oceni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERN1337 Napisano 19 Lipca 2019 #529145 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 2 godziny temu, SpeedziK napisał: Ja tam nic więcej podejrzanego nie widzę. Trzy akcje to trochę za mało na bana, w dodatku są one take +/-, ale jeszcze poczekajmy na dziadka i niech on też to oceni. napisałeś "Ja tam nic więcej podejrzanego nie widzę" Czyli coś jednak tam widzisz no brawo dalej napisałeś "Trzy akcje to trochę za mało na bana" Jeżeli 3 spalone akcje to dla ciebe za mało to sorry ale Ja nie wiem co Ty robisz na stanowisku UBT śmieszne XD A Ty jesteś na okresie próbnym to bardzo przepraszam Proponuję sobie pooglądać więcej niż raz te czasówki Proszę niech oceni ktoś to łatwe demko z większym stażem Wasz kolega widzę ma problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 19 Lipca 2019 #529156 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 ban zostaje, tu nie ma żadnego wytłumaczenia. EDIT: A Ty Fern na przyszłość nie cwaniacz tak, tym bardziej, że zwracasz się do osoby, która jest wyżej rangą na forum od Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 19 Lipca 2019 #529157 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi