Madziaa<3 Napisano 21 Lipca 2019 Dziewczyna #529228 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Według Ciebie, jaką rzecz każdy powinien zrobić przynajmniej raz w życiu? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 21 Lipca 2019 Użytkownik #529229 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Pojechać nad morze i w góry. Po prostu wyrwać się z domu i pojechać gdzieś, pozwiedzać, nie siedzieć ciągle w domu oszczędzając pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 22 Lipca 2019 #529231 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Każdy powinien chociaż raz w życiu być w miejscu, gdzie ludzie żyją w słabych warunkach i potrzebują pomocy, a mimo wszystko cieszą się życiem oraz w miejscu, gdzie przez ludzką samolubność i głupotę cierpią zwierzęta. Łatwiej pozostać obojętnym dla faktów i materiałów na ekranie niż na żywo, na prawdziwe cierpienie. Wiadomo że na siłę nikogo się nie zmieni ale możliwe, że chociaż część ludzi doceni bardziej to co ma i zastanowi się dwa razy nad swoimi czynami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2019 #529237 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Rey to ja nie wiem kiedy to odkryłeś ;] Ja uważam że każdy powinien raz wejść w gówno, po czym podnieść nogę otrzeć i iść dalej, jak zwykle w taki sposób moje odpowiedzi ;] @Szczwana Wiesz , prawdziwe ale trudne dla zaakceptowania przez większość, coś ci zacytuje , jak powiedział Ksiądz Popiełuszko , żyjemy w zakłamaniu, pozwalamy na kłamstwo, nie demaskujemy jej, wtedy nie jesteśmy wolni. Większość nie zrobi nic bo reszta tego nie popiera, wiesz o co chodzi. Żenada ten świat .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 22 Lipca 2019 Premium #529238 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Zakolegować się z Rudym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 22 Lipca 2019 #529239 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Wyspowiadać się z masturbacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi