Tomi5544 Napisano 23 Lipca 2019 #529244 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Nick na serwerze: TomiWiek: 26Znajomość SM (0/8) : 8Doświadczenie:Doświadczenie jest naprawdę duże adminowałem na wielu śiećiach SteamID:Steam_2:0:175637869Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561198827559098/Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Tomi/80.72.34.125:27235/Kontakt: Forum,ggDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Tak jak wspominałem mam na prawdę duże doświatczenie adminowałem na wielu serwerach mięndzy innymi na starej arenie jestem osobą spokojną opanowaną kulturalną . potrafię odróżnić gracza odpalonego poświęcam na serwerze bardzo dużo czasu gram po 4,5 godzin bez ustanku na serwerze postanowiłem napisać podanie ponieważ zauważyłem że mało jest Adminów a na serwerze pełno odpałów których zgłaszałem nie raz na pewno się przyda moja pomoc pozdrawiam administratorów i całą śieć pochylnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 23 Lipca 2019 #529245 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 To zacznijmy: - ortografia, serio masz 26 lat? miendzy, śiećiach, na prawdę, śieć, doświatczenie - brak steam - po tekstach na mikrofonie stwierdzam, iż nie wyszedłeś z podstawówki (mutacja jest, chodzi mi jednak o charakter czy pokazywanie po prostu swojej głupoty) - zgłaszasz czystych - nie ten wzór. Wzór który podałeś jest z serwera only Mirage (CS:GO), dział również zły - amx - jeżeli 8/8 to jakoś w to nie wierzę + JEDYNY plus to gametracker. Na nie tomaka dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 23 Lipca 2019 #529251 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 - brak steam - ciężko mi ocenić ile masz lat bo czasem tw zachowanie jest jak z gimby - zgłaszasz czystych graczy - dalej czekam na bana bo miałeś mi załatwić =] - ortografia leży + gt Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Sierpnia 2019 #530451 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Nie spełniasz za dużej ilości wymagań. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Sierpnia 2019 #530452 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi