Powwek Napisano 27 Lipca 2019 #529350 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 Nick na serwerze: Powwek Wiek: 18 lat Znajomość SM (0/8): 5 Doświadczenie: Byłem już adminem na serwerze only AWP (Nie podam nazwy sieci, ponieważ nie wiem czy mogę. Mogę podać w prywatnej wiadomości) SteamID: STEAM_0:0:433172140 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/powwekproplayer/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Pøwwek Key-Drop.pl/ Kontakt: Facebook, Gadu gadu, Steam, TS3, Discord Dlaczego własnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ, spędzam na serwerze 2/3 godziny dziennie (gdy oczywiście mam czas) oraz na serwerze często pojawiają się osoby które czitują przez to dużo osób grających czysto ucieka z serwera, byłem już adminem na innym serwerze i jako tako mam w tym doświadczenie, staram się być spokojny, jestem uczciwy i nie daje banów bo kogoś nie lubię, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 28 Lipca 2019 #529421 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Na TAK! + GT +/- SM Ogarnięty gracz. Proszę jednak zakupić Mikrofon. Bo nie sądzę żeby chciało by się Tobie pisać co chwile upomnień czy odpowiadać na jakieś pytania. Powwek dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jupiś Napisano 31 Lipca 2019 #529609 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Jestem na tak + Gt + wiek - mikrofon Powwek dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Powwek Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor #529954 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Jak coś to mikrofon już jest u mnie :D !! PrOsTy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Sierpnia 2019 #530197 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Zapraszam STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Sierpnia 2019 #530198 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi