Administrator VisTeR.' Napisano 4 Sierpnia 2019 #529754 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Hejo. Od paru dni mamy połączony sklep z drugą siecią. Sytuacja jest identyczna jak z TS3. Od teraz każdą usługę kupujemy poprzez nowy sklep. Dlatego że nie mam was w dupie to każdy kto ma jakieś $$ w naszym starym sklepie może je mieć przeniesione do nowego. Link do starego sklepu SMS: http://mhpoch.hekko24.pl/sklepsms_pochylnia/ Jak przenieść $$: Należy wysłać do mnie wiadomość z ID ze starego sklepu i ID z nowego sklepu. Dane muszą się zgadzać przynajmniej @ lub Imię i Nazwisko. Data do kiedy można się ubiegać a przeniesienie $$ to: 18.08.2019 W razie pytań można pisać w tym temacie. Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Sierpnia 2019 #529767 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Trzeba dodać również to, że podczas gdy przenosiłem usługi wygenerowałem nowe hasła do osób które miały zakupioną usługę w starym sklepie na hasło. Jeżeli nie możecie wejść na serwer, to piszcie do mnie czy Vistera po odbiór nowego hasła do usługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Stycznia 2020 Autor #534432 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Temat został przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi