Administrator VisTeR.' Napisano 4 Sierpnia 2019 #529754 Administrator Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2019 Hejo. Od paru dni mamy połączony sklep z drugą siecią. Sytuacja jest identyczna jak z TS3. Od teraz każdą usługę kupujemy poprzez nowy sklep. Dlatego że nie mam was w dupie to każdy kto ma jakieś $$ w naszym starym sklepie może je mieć przeniesione do nowego. Link do starego sklepu SMS: http://mhpoch.hekko24.pl/sklepsms_pochylnia/ Jak przenieść $$: Należy wysłać do mnie wiadomość z ID ze starego sklepu i ID z nowego sklepu. Dane muszą się zgadzać przynajmniej @ lub Imię i Nazwisko. Data do kiedy można się ubiegać a przeniesienie $$ to: 18.08.2019 W razie pytań można pisać w tym temacie. Rey dodał reakcję 1 Zgłoś
Administrator aquax Napisano 4 Sierpnia 2019 #529767 Administrator Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2019 Trzeba dodać również to, że podczas gdy przenosiłem usługi wygenerowałem nowe hasła do osób które miały zakupioną usługę w starym sklepie na hasło. Jeżeli nie możecie wejść na serwer, to piszcie do mnie czy Vistera po odbiór nowego hasła do usługi.
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Stycznia 2020 Autor #534432 Administrator Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2020 Temat został przeniesiony do Archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
2
1
Popularne dni
4 Sierpień
2
7 Styczeń
1
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
VisTeR.' 2 odpowiedzi
aquax 1 odpowiedź
Popularne dni
4 Sierpień 2019
2 odpowiedzi
7 Styczeń 2020
1 odpowiedź
Popularne odpowiedzi
VisTeR.'
Hejo. Od paru dni mamy połączony sklep z drugą siecią. Sytuacja jest identyczna jak z TS3. Od teraz każdą usługę kupujemy poprzez nowy sklep. Dlatego że nie mam was w dupie to każdy kto ma jakie