Madziaa<3 Napisano 6 Sierpnia 2019 Dziewczyna #529907 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Czy według Ciebie można bawić się bez alkoholu i innych używek? Dlaczego? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 6 Sierpnia 2019 Użytkownik #529913 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Trudno powiedzieć, bo jeszcze tak się nie bawiłem, ale myślę, że tak. Na przykład oglądając mecz, jedząc pizze, popijając colą czy nawet zwykły grill z puszczoną muzyką (oczywiście bez alkoholu) Mroźny dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 6 Sierpnia 2019 #529919 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Bott* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bott* Napisano 6 Sierpnia 2019 #529922 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Oczywiście że można 0:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Sierpnia 2019 #529927 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 5 godzin temu, Reyuś napisał: Trudno powiedzieć, bo jeszcze tak się nie bawiłem, ale myślę, że tak. Na przykład oglądając mecz, jedząc pizze, popijając colą czy nawet zwykły grill z puszczoną muzyką (oczywiście bez alkoholu) Oscyluje że masz już oponę zimowa ? Można ale trzeba mieć takich samych sztywniakow jak ty żeby siedzieć i gadać i niby się bawić, a to jest czasami nudne bo z obcymi lepiej coś wziąć lepiej i więcej się łapie kontaktów. A ty coś planujesz Madzia z takie pytania? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 6 Sierpnia 2019 Donator UB Team #529931 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Oczywiście, że tak. Wystarczy być w odpowiednim towarzystwie, to i alkohol nie będzie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 6 Sierpnia 2019 Dziewczyna Autor #529932 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Nie. Siedzisz jak taka pizda bez niczego i zamulasz, nie wiesz co ze sobą zrobić. Piwo lub blant i od razu inna atmosfera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi