Madziaa<3 Napisano 6 Sierpnia 2019 Dziewczyna #529933 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Wolisz grać w nowe gry, czy może pozostajesz przy klasykach? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 6 Sierpnia 2019 Donator UB Team #529936 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Mam za słabego kompa na nowe tytuły, więc pozostaje mi grać w gry, które wyszły max 5 lat temu, czyli pozostaje przy klasykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik #529938 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Grałem w same starsze gry, gdy miałem słabszego kompa, po kupnie troszkę lepszego, staram się zaliczać gry nie stare, ale też i nie najnowsze (np. Far Cry 4, Fallout 4, kilka CoD'ów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 7 Sierpnia 2019 #529940 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Choć posiadanie PC, PS3 i PS4 daje mi możliwość ogrywania nawet najnowszych tytułów (dotyczy to głównie PS4), tak czy owak staram się trzymać klasyki gier. Na przykład zastanawiam się czy próbować odpalić Command & Conquer: Red Alert (a odpali i to bez problemu, bo gra była pisana jeszcze za czasów Windowsa 95, choć nie wiem czy nie będę musiał szukać Colour bug fix-a na 8.1 :v) na moim blaszaku czy czekać na remaster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murzyn ZDR Napisano 7 Sierpnia 2019 #529941 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 mam słaby komputer na najnowsze tytuły lecz i tak wole stare gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalanEeek. Napisano 7 Sierpnia 2019 #529953 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Mój PC nie jest za nowy, Zostaje przy klasykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 7 Sierpnia 2019 Dziewczyna Autor #529956 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Wolę starsze tytuły. Nowsze mi się nie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bott* Napisano 7 Sierpnia 2019 #529968 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Zdecydowane klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Sierpnia 2019 #530008 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 23 godziny temu, SpeedziK napisał: Mam za słabego kompa na nowe tytuły, więc pozostaje mi grać w gry, które wyszły max 5 lat temu, czyli pozostaje przy klasykach. Pierdolicie ze macie stary sprzęt, ja mam skladaka z 2007 z kartą graficzną do przeglądania neta, i co kozaki twraz xd Ja to samo rudy tylko pułap się zwiększa do ponad 10lat, MoH AA i jakiś inny gdzieś mam pudełko, BF 1942 postal xd i jeden sześć, do nich wracam miałem też okazję skorzystać z młodego kompa on ma sprzęt klasy średniej premium ale nie leżą mi nowe gry, za dużo w nich detali, nwm czemu jest taki nacisk na stworzenie czegoś przypominające życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi