OLEJ Napisano 24 Października 2019 #532528 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Nick na serwerze: Wiek: 14 Znajomość AMXX (0/8) : 5 Doświadczenie: Miałem admina na 5 różnych serwerach, umiem rozróżnić dobrego gracza od tego ze wspomagaczami, znam podstawowe jak i te bardziej zaawansowane komendy, umiem także banować na config i miałem do czynienia z pluginem luciaToggle Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: na steamie nie ale mam zainstalowanego z GOOGLE SID:1: 1: 517716680Link do profilu na STEAM:https://store.steampowered.com/?l=polish nowe kontoLink do profilu na banid: Nie posiadam Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/LOQ CASEDROP.EU G4SKINS.COM/145.239.237.105:27100/Kontakt: Forum, TeamSpeak, Discord, Facebook (jeżeli będzie potrzebny)Kamil Kurek na fb discord kamyk.k123 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nie ukrywajmy - chciałbym pomóc utrzymać porządek na serwerze. Lubie grać na serwerach, gdzie nie ma dużej ilości graczy (na takich gra mi się najprzyjemniej), najczęściej wchodzę do gry w godzinach po południowych, jestem niekonfliktowy i kulturalny.Jest bardzo mało adminów na serwerze ONLY MIRAGE tylko 2 admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiekielnaKura Napisano 24 Października 2019 #532530 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Jestem na NIE. -Wiek (słychać tak jak byś miał max 12 lat) -Micro bez Mutacji -Kolejne konto. Wcześniejsze z VAC z Cheaty. PS: Musiałbym poszukać które to dokładnie jest. - Ciągły spam różnych Emotek na czacie. -Brakuje Adminow na serwerze ale dla mnie nie jesteś przekonujący na Serwie. -Brak GT i Banid. EDIT: PS nam potrzeba ADMINOW A NIE DZIECI NA TYM STANOWISKU. Pozdrawiam Kura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEJ Napisano 24 Października 2019 Autor #532531 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2019 1 godzinę temu, PiekielnaKura napisał: Jestem na NIE. -Wiek (słychać tak jak byś miał max 12 lat) -Micro bez Mutacji -Kolejne konto. Wcześniejsze z VAC z Cheaty. PS: Musiałbym poszukać które to dokładnie jest. - Ciągły spam różnych Emotek na czacie. -Brakuje Adminow na serwerze ale dla mnie nie jesteś przekonujący na Serwie. -Brak GT i Banid. EDIT: PS nam potrzeba ADMINOW A NIE DZIECI NA TYM STANOWISKU. Pozdrawiam Kura mam 14 po prostu mikro mam takie że słychac jak bym mial 12.BODY MA 14LAT I TEŻ MA ADMINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEJ Napisano 27 Października 2019 Autor #532612 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2019 mógl bym dostac odpowiedz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guedey Napisano 27 Października 2019 #532624 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Jestem na nie Gt - Wiek +/- Cały czas latasz na Wh i bedzie leciał banik fla ciebie więc nie wiem po co piszesz pdanie jak latasz na odpale Body PiekielnaKura dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEJ Napisano 28 Października 2019 Autor #532631 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2019 10 godzin temu, Guedey napisał: Jestem na nie Gt - Wiek +/- Cały czas latasz na Wh i bedzie leciał banik fla ciebie więc nie wiem po co piszesz pdanie jak latasz na odpale Body nie latam odpalony gram jak na moją range czyli DMG SHERIFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Października 2019 #532634 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Złe podanie, braki w nim i brak cierpliwości skreśla Cię z bycia adminem. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Października 2019 #532635 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi