Madziaa<3 Napisano 7 Listopada 2019 Dziewczyna #532994 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Chciałbyś wyprowadzić się w nowe miejsce, gdzie nikt Cię nie zna i zacząć wszystko od nowa?Dlaczego? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 8 Listopada 2019 Użytkownik #532997 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Raczej nie, ale kiedyś chciałbym pojechać sobie na kilkutygodniową wycieczkę i odciąć się od ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bott* Napisano 8 Listopada 2019 #533013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Czasami napadają mnie takie myśli, raczej nie po to by poznać nowych ludzi - zwłaszcza wtedy gdy już jednych ma się dosyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 8 Listopada 2019 #533014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Często myślę, że chciałabym uciec daleko i zacząć od nowa. Z nową kartą, wśród ludzi którzy nic o mnie nie wiedzą. Jednak bardziej niż uciec, chciałabym się nauczyć być wolna tu gdzie jestem- nie przejmować się tym co ludzie pomyślą i nie starać się sprostać oczekiwaniom ludzi z którymi spędzam czas... Chciałabym nauczyć się być sobą, wtedy to czy jestem tu czy gdzieś w nieznanym nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi